SUUNNITTELU ON VAHVUUTEMME

Referenssejä

Avainkeittöt on kalustanut vuosien saatossa unelmia, keittiöitä, kodinhoitohuoneita, wc-tiloja ja erilaisia säilytysratkaisuita moniin koteihin. Mallistot ja materiaalit kehittyvät jatkuvasti ja pysyttelemme ajantasalla uutuuksista ja uusista tuulista osallistumalla alan messuille ja olemalla kiinnostunut alasta. Toteutukset kuitenkin vastaavat tarkoitustaan silloin, kun ne kuvastavat omistajaansa, eivätkä ole kopioita mainoslehtien sivuilta.
Käy kurkkaamassa muutamia kohteitamme, joita on ollut ilo päästä ikuistamaan sivuillemme.

Näyttävä saareke on toiminnallisuuden maksimoija

Tässä uudiskohteessa kalusteiden tyylikäs väritys koostuu mattamustan, tammensävyn ja harjatun messingin liitosta. 

Image

Sisään astuttava ruokakomero on varsinainen tilaihme ja kunnioittaa perinteitä

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Lähtökohtana oli sisään astuttava, perinteinen ruokakomero. 

Image

Värien harmoniaa, tumma seinäke aamiaiskaappeineen ja valkoinen saareke josta tumma puutaso tekee ”kuutiomaisen” parin tummalle seinäosuudelle

Asiakkaan sanoin: "Ruoka-aineet pitäisi saada järjestettyä niin, että ne on helposti saatavilla. Jolloin on myös helppo havaita, kun parasta ennen päivämäärä lähestyy"
Image

Kodikkuutta ja maalaishenkeä paneloinneilla, koristelistoilla ja viimeistelyllä

Avohylly sai ihanan vanhanaikasta ilmettä taustan paneloinnilla ja etureunaan madalletulla valolistalla. Kodin värikkäät kupit ovat hyllyllä hyvin ottavalla paikalla ja ilme on kodikkaan raikas.

Image

Wc-tila sisutettiin käytännölliseksi Woodion puukuitualtaalla, pyöreällä valopeilillä ja kauniilla riippulampuilla

Pyöreä valopeili, roikkuvat lamput ja woodio-allas tuovat tilaan luxusta. Pyyhenupit ovat osa woodio-sarjaa ja kaiken täydentää hyvällä maulla toteutettu sisustus. Yksityiskohdilla on iso merkitys, joka tässä kokonaisuudessa tulee hienosti esille. 

Image

Kaksi syvyyttä samalla seinällä tuo tehokasta säilytystilaa

Kaksitasoinen seinäkaappiosio yhdellä seinällä antaa tyylikkyyttä ja huikeat säilytysmahdollisuudet. 

Image

Puutasolla ja puuvetimellä lämpöä ja yhtenäistä ilmettä!

Tämä lämminhenkinen keittiö asuu vanhassa, remontoidussa hirsitalossa Joensuun Iiksenvaaralla.
Image

Yksiöstäkin saa toimivan tehokkaan muutoksen myötä

Tämä uudistettu kohde on varmasti usean vuokralaisen toivekämppä.
Image

Ovi- ja tasovaihdollakin saa lähes ihmeitä aikaan, jos toiminnallisuus ei kaipaa muutosta

Tässä kohteessa vaihdettiin pelkät tasot ja yläovet vetimineen. Näillä muutoksilla saatiin tilaan kaivattua lämpöä ja kaikki muutkin väri- ja materiaalivalinnat tulevat aivan erilailla esiin kuin ennen.

Image

Säilytysratkaisua liukuovikaapistoilla

Eteinen on tila, joka antaa sisääntulossa makua jo tulevasta, on jo värimaailman avaaja. Liukuovikaapistossa on tilaa tankovaatteille ja koreja pientuotteille. Istuintaso houkuttelevine taljoineen kutsuu istahtamaan.
Image

Kodinhoitohuone tyylikkäästi osana kodin kokonaisuutta

Tämä näyttävä kodinhoitohuonetila on upea jatkumo ja osa omakotitalon kalustesarjaa. Toiminnallisuus ja näyttävyys on huipussaan!
Image

Katso kaikki referenssit

Keittiön pitää olla toimiva ja näyttää hyvältä.

Lisää referenssejä

Valikoima ja pintamateriaalit

Valikoimassamme on kalusteita vakio- ja erikoismitoilla kaikkiin kodin tiloihin, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, wc-tiloihin ja erilaisiin säilytysratkaisuihin. Materiaalivalinnassa helpotamme päätöstäsi kartoittamalla, minkä tyyliseen lopputulokseen haluat päätyä.

Tuote tarjontamme koostuu useiden toimittajien laajasta valikoimasta laadukkaita tuotteita moneen makuun. Tämä runsaudensarvi saattaa tuntua loputtomalta, mutta helpotan sen heti alkuun kartoituksen avulla. Ja kylläpä valinta sitten onkin helppoa!

Image
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image