Aivan upean, romanttisen muutoksen koki Enossa Keittiö ja kodinhoitohuone

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Lähtökohtana oli sisään astuttava, perinteinen ruokakomero. 

 

Aivan täydellinen muodonmuutos on remonteissa parasta, silloin kun se vaan on mahdollista. Tässä kohteessa tämä muutos toteutui aivan joka seinällä. Olemme kuin eri tilassa, kun katsomme keittiö- ja kodinhoitohuonekuvia ennen muutosta. Kulmaan rakennettu perinteinen kuiva-ainekomero oli asiakkaan toiveista ykkönen, jonka ympärille rakennettiin muu kokonaisuus. Jotta saimme perinteisyyttä vaalivan ilmeen, valitun ovimallin ja kahdella ovella toteutetun korkeudin lisäksi kehystimme kaikki kaapit viimeistelylevyillä ympäri. Kokonaisuus rakentuu niin että koristelista on lähes katossa kiinni, näin kokonaisuus ja väritys pysyy ehjänä.

 

 

Ruokakomero on aivan täydellinen täyttömahdollisuuksineen. Asiakkaan astioilla ja ideoilla täytettynä voi ovi olla vaikka auki, on se niin kauniisti sisustettu toimivaksi. Vedinmaailma on rikas, sillä jo pelkästään tällä silmäyksellä voimme todeta 4 erilaista vedinmallia, jotka sointuvat täydellisesti toisiinsa. 

 

 

Täydellistä, katsoipa mistä kulmasta tahansa. Panelointi kaapin sisältä on myös erinomainen ja täydellinen valinta.

 

Allas ja hanavalinnat olivat asiakkaan upeat valinnat, jotka edelleen täydentävät ja ovat aivan täydelliset keittiön kokonaisilmeen kannalta. Tällaisen kokonaisuuden keittiössä ja maalaisromanttisen ilmeen parina on välitilassa laatta paras valinta.

 

 

Pesuaineet löytyvät tehokkaasti kapeasta tavaravaunusta ja altaan alta jätelajittelu, joka jatkuu vielä altaan oikealla puolella olevassa kapeassa stalan kaksitasoisessa laatikostossa.

 

 

Sivupöytä kahvinkeittimelle on suunniteltu palvelemaan juuri asiakkaan tuotteita. Laatikosto alapuolella on mitoitettu kolmelle tasakorkealle laatikostolle, jonne mahtuvat juuri asiakkaan mukikorkeudet. Keittiön jatkeena on samalla tyylillä, ovimallilla ja vetimillä kodinhoitohuonetila, jossa on kodin innokkaan leipurin toiveen mukaisesti lisäuuni, integroitu pakastin ja integroitu lisäjääkaappi sekä pyykkisäilytykseen ja huoltoon tarvittavat tuotteet.

 

 

Tehokas valaistus toteutettiin led-nauhoilla.

 

 

Upea kupurakenne tuulettimen integroimiseksi, tehtiin asiakkaan toiveiden mukaiseksi kehystäen sivut koristepilastereilla ja erikoismittaovella kuvun etupintaan. Koristelistat kuvun alaosan yläreunassa ja katon rajassa viimeistelevät juuri halutun ilmeen, jonka kuva kertoo.

 

 

 

 

Upea vitriini rakentui kuvan ristikko-ovista ja tässä kalusteessa viimeistely- ja välilevyt tehtiin 22mm vahvasta levystä, jotta ilme saatiin massiivisemmaksi ja huonekalumaisemmaksi. Tähän kaapistoon asiakas hankki omat vetimet, jotka täydentävät kaapiston niin kauniiksi ja näyttäväksi. Vitriini on myös muuta kalustekokonaisuutta matalampi, jotta sen huonekalumaisuus tehostuu.

 

 

 

 

 

 

 

Kodinhoitohuone jatkaa upeasti keittiön linjaa, ollen aivan keittiön jatkeena ja palvellen asiakkaalla pyykkihuollon lisäksi myös leivonta tilana.

 

 

 

Tästä osiosta löytyy integroitu jääkaappi, integroidut pyykkikorit ja lisäkoreja ovikaappien takaa. Erilaisten, mutta samaa linjaa huokuvien vetimien käyttö jatkuu keittiölinjan mukaisena. 

 

 

 

WC tilaan uusittiin allaskaappi tasoineen, altaineen ja hanoineen. Puolikorkea kaappi on asiakkaan omia aarteita, joka istuu tilaan täydellisesti. Ja linja on keittiön ja kodinhoitohuoneen täydellinen jatkumo.

 

 

 

 

Ennen - Jälkeen

 

Suunnittelukuvat

Iso kiitos asiakkaalleni jälleen kuvausmahdollisuudesta ja yhteistyöstä. Tämä kohde oli suuri ja innoittava haaste. Kulmassa olevan kaapin mitoitus ja sen oheen rakennettu kokonaisuus haastoi mitoituksineen ja tilaushaasteineen. Kohde oli aivan ihana myös sen myötä että tällaisia saa harvoin toteuttaa. Kiitos asiakkaalle AvainKeittiöt valinnasta toteutuksen tekijäksi. Tämä kohde oli myös melkoinen työnäyte rakentajille ja asentajille. Kulmaa ja nurkkaa oli ihan kiitettävästi, joita nyt valmiina voi vaan ihastella. Kiitos siis isosti rakentajillemme.

Yhteistyöterveisin Sari ja koko rakennusporukka

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Kodin täydellinen muutos Kuopion kohteessamme

Tämän kokonaisuuden toteutus lähti asiakkaan sanoista " viihtyisää kotia ja keittiötä haikailen :) 

Lue lisää

Mattamustaa ja tammen sävyä upean tummassa hirsitalossa Enossa

Mattamusta ovipinta ja aito massiivi tammitaso ovat jykevä ja näyttävä pari upealle, tummaksi sävytetylle hirsitalolle.

Lue lisää

Remonttikohteessamme kontiolahdella loistaa nyt tyylikäs valkoinen ryhditettynä mustalla

Klassinen valkoinen keittiö ryhditettynä mustalla on tässä kodissa täydellinen valinta, jossa tupakeittiössä selkeys ja tyylikkyys sai uuden keittiön myötä ansaitsemansa jatkumon kodin jo olemassaolev...

Lue lisää