Keittiöt

By Sari Lifflander

Keittiöt suunnittelusta toteutukseen

Sinulle, joka etsit yksilöllistä keittiötä, jossa on otettu huomioon yksityiskohdat ja hyvä toiminnallisuus. Jokainen kohde, pieni tai suuri, on yhtä tärkeä ja projektin saattaminen tasokkaasti alusta loppuun on minulle sydämen asia.

Suunittelun lähtökohtana on asiakas ja hänen toiveet, joita kuunnellen ja lukien myös ne sanomattomat viestit saadaan lopputulos joka on asujansa näköinen. Tarjonta materiaalipuolella on valtavan laaja ja onkin helppo tarjota tuotteita asiakkaan toiveiden pohjalta ja tehdä päätöksen teko helpoksi. 

Havainnollistava 3D-kuva uudesta keittiöstä antaa hyvin realistisen kuvan ja voit virtuaalisesti vaikka astua suunnitelmaan 360-esityksen avulla.

Kauniin keittiön tai muun kalustetun kodin tilan viimeistelee yksityiskohdat ja muut kalusteet, kuten ruokapöydät, verhot, liinat tai matot. Avustan mielelläni miettiessäsi kodin muitakin värivalintoja.

Keittiön suunnitteluun sisältyy:


  1. alkukartoitus ja ideointi, tehdään useimmiten remonttikohteessa. Näin saadaan heti näkemys kokonaisuudesta, tilan rajoitteista ja hyödyistä sekä kodin jo olemassa olevasta ilmeestä.Uudiskohde ollessa kyseessä tämä kartoitus tehdään pääosin toimistolla.
  2. keittiösuunnittelu toteutetaan Planit fusion kalustesuunnittelu ohjelmalla pohjautuen tehtyyn kartoitukseen, tilasta otettuihin  mittoihin, tilan maksimaalinen hyötykäyttö ja toiminnallisuus edellä.
  3. Suunnitelman läpikäyminen yhdessä asiakkaan kanssa. 
  4. Tarkempi tutustuminen materiaaleihin ja mekanismeihin

Alustava kartoitus

Tilaa minut kotikäynnille, niin ideoin jo paikan päällä uutta keittiötäsi. Kotikäynti ei sido sinua vielä mihinkään.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Sari Lifflander

Sari
Lifflander

Työ asiakaspalvelijana on ollut aina osa minua. Kalustesuunnittelu ja kalusteiden myyntityö vei mennessään jo vuodesta 2001 alkaen.
Työssäni voin toteuttaa asiakkaiden toiveita hyvinkin vapaasti. Projektien onnistumisen edellytyksenä on alusta asti ymmärtää mitä asiakas haluaa. Vuodet työssäni ovat avartaneet kykyä ns. kuulla ne sanomattomatkin toiveet. 

Jokainen kohde saa edelleen innostumaan lapsen lailla ja uskonkin, että niin kauan kuin tuo kipinä on matkalaukussa mukana, saadaan aikaan onnistuneita unelmia. 
Siihen pyritään sydämellä jokainen päivä !


Sari Lifflander
keittiösuunnittelun ammattilainen
vuosikymmenien kokemuksella

 

1. Alkukartoitus ja ideointi

Sinulla on haave uudesta keittiöstä, joka täyttää kaikki toiveesi. Kotikäynnillä mittaan tilan, johon kalusteet tulevat, kartoitan toiveesi ja annan esittelyn tarjonnasta. Mukanani on ovi- ja tasomalleja, joiden avulla pääset tutustumaan tarjontaan. Kalusteiden lisäksi käymme läpi väri- ja mallitoiveitasi.

Osaan lukea asiakasta ja erotun yksityiskohdilla. Annan sinulle tietoa uusista mahdollisuuksista, joita et ole osannut ajatella. Ideoimme myös yhdessä erilaisia toteutuksia, sillä pääasia on täyttää sinun yksilölliset toiveet ja tarpeet, perheen ja kalustettavan tilan koko huomioiden.

Tämä vaihe ei velvoita eikä maksa sinulle mitään (maksuton max 30 km). 

 

2. Keittiön suunnittelu

Suunnitelman teen toimistollani kartoitukseen perustuen. Tässä vaiheessa tulee monesti lisää ideoita, jotka havainnollistuvat kuvissa. Suunnittelu, piirtäminen tapahtuu Planit fusion ohjelmalla, jonka antama 3D kuva on erittäin realistinen ja kokonaisuuden havainnolistava.


3. Suunnitelman katselmus toimistolla

Käymme suunnitelman läpi toimistolla ja teemme kokonaisuuteen tarvittavat muutokset jos tarve vaatii. 


Suunnittelu katsotaan 3D havainnekuvien ja mittakuvien avulla, jolloin kokonaisuus ja kuva keittiöstä on erittäin totuudenmukainen ja havainnollistava. Käymme kokonaisuuden läpi kaappikohtaisesti, jotta tarve ja toteutus kohtaavat. Kokonaisuudesta on myös saatavilla 360-kuva, jonka avulla kokonaisuutta voi pyöritellä kännykällä tai tietokoneella vielä kotona. Hyväksynnän jälkeen voi kalusteet tilata.

 

4. Uudet kalusteet

Toimitamme uudet keittiökalusteet asiakkaan kotipihaan sovitun aikataulun mukaisesti. Voit hoitaa itse tästä eteenpäin kokonaisuuden tai valita helpoimman vaihtoehdon, jossa hoidamme kaikki, vanhan keittiön purkamiseen, pintatöihin, asentamiseen ja lvis töihin saakka.  '
Jos haluat ammattilaisen hoitavan koko muutostyön, tutustu Avaimet käteen -pakettiin.

Takuu

Mekanismeilla on 10 vuoden takuu, käyttöpinnoilla 5 vuoden takuu sekä koneilla 2 vuoden takuu. 

3D-kuvat

Saat suunnitelmasta 3D-suunnitteluohjelmalla luodut kuvat, joiden avulla voit tarkastella lopputulemaa. 3D-kuvista saat hyvän käsityksen keittiösi suunnitelmasta ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen onnistuu helposti. Voit myös vertailla erilaisia kalustekokoonpanoja ja kuinka ne toimivat sinun keittiössäsi.

360-kuvat

Pääset näkemään myös keittiösi virtuaalisesti 360-tekniikalla. Voit kulkea kuvassa ja katsella kokonaisuutta eri suunnista. Tämä kuva siirtyy asiakkaalle tilauksen jälkeen. 

Tutustu toteutettuihin kohteisiin

Keittiön pitää olla toimiva ja näyttää hyvältä.

Referenssit
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image