Kodikkaan perinnekodin keittiön uusi elämä

Tämän upean perinnekodin keittiö oli kunnia päästä uudistamaan. Kartanomaisen talon iso tupa salli tilaan ison saarekkeen, jonka jatkeena pirtinpöytä penkkeineen sai parhaan mahdollisen paikan.

 

Perinteinen maalattu peiliovi, koriste-ja valolistat sekä valitut vetimet ovat kaunis jatkumo perinne kodille. Selkeälinjainen ja näyttävä kupu koristelintoineen toi kaivattua arvokkuutta upeaan tilaan.Tasoiksi valikoitui laminaatti sen helppohoitoisuuden vuoksi.

Saarekkeen panelointi oli täydellinen ratkaisu antaen kalusteiden perinteisyydelle lisäjatkumoa. Saarekkeen taustapuolella on täydellinen paikka perheen suurelle pirtinpöydälle penkkeineen. Tuon pöydän ympärillä on varmasti ilo nauttia päivän aterioista ja yhteisistä rupatteluhetkistä.

 

Selkeä, kruunumainen kupu on kransseineen kaunis katseenvangitsija. Alavarjolista on hyvin matala, jolla kaapin ja kuvun alapinta kehystyy kauniisti, yläpuolen koristelista antaa kalustekokonaisuudelle tilan vaatiman kruunauksen. 

 

Koriste-ja valolistoilla viimeistellyn kokonaisuuden kruunaa taitava asennus. Silmä lepää joka kohdassa minne katsotkin. Tällöin tilaus ja toteutus kohtaavat toisensa ja lopputuloksesta voi vaan nauttia.

 

Kodissa on paljon kauniita yksityiskohtia. Pienillä asioilla, mm. paneloinneilla, listoituksilla ja materiaalivalinnoila istui uusi keittiö vanhojen perinnekalusteiden pariksi aivan täydellisesti. 

Avohylly sai ihanan vanhanaikasta ilmettä taustan paneloinnilla ja etureunaan madalletulla valolistalla. Kodin värikkäät kupit ovat

tuosta hyvin ottavalla paikalla ja ilme on kodikkaan raikas!

Isojen astioiden käsittelyyn ja suihkupäällä varustetun hanan pariksi valikoitui altaaksi iso Stalan Lagom-T71. Ja vanhaa kunnioittaen on teräspinta tilaan se sopivin vaihtoehto. 

 

 

 

Suunnittelukuvat

Iso kiitos asiakkailleni saadessani toteuttaa tämän upean kohteen. Luotto puolin ja toisin oli sydäntä lämmittävää ja toivonkin teille lämminhenkisiä hetkiä uudistetussa keittiössä.

Kiitos kuuluu myös asentajille, joiden kädenjälkeä voi kiittää lopputuloksesta. 

Suunnitteluterveisin Sari 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Pienellä pintaremontilla iso ilo

Valkea kokonaisuus on joskus kovin ilmeetön ja kaipaa hieman lämpöä parikseen!

Lue lisää

Kodin täydellinen muutos Kuopion kohteessamme

Tämän kokonaisuuden toteutus lähti asiakkaan sanoista " viihtyisää kotia ja keittiötä haikailen :) 

Lue lisää

Aivan upean, romanttisen muutoksen koki Enossa Keittiö ja kodinhoitohuone

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Lähtökohtana oli sisään astuttava, perinteinen ruokakomero. 

Lue lisää