Muutoksen ihanuutta kodinhoitohuoneessa, kahdessa wc tilassa sekä saunatiloissa.

Image
Tämän kodinhoitohuoneen remontin katseenvangitsijaksi toteutettiin matalat seinäkaapit puunsävyisellä kehyksellä  ja mustilla tehosteilla. Toiminnallisuuden ja tehokkuuden lisäksi on tässä kodinhoitohuoneessa kauneudella ja  harmonialla suuri rooli. Rauha, eleettömyys ja lämpö saatiin aikaan värienvalinnoilla, joka jatkuu samnlinjaisena läpi kaikkine muutostilojen.

sisustamalla rytmitetty

Musta raikastaa ja tehostaa tylikkäästi lämpimän sävyisen seinän ja tason sävyyn toteutettu kehys seinäkaapille korostaa tehokkasti matalan seinäkaappiosion. Asentaja upotti hienosti lednauhan kehyksen pohjaan, josta valo aukeaa epäsuorasti. Epäsuora valo on myös kaapin päällä. Tämä kaapisto onkin tämän tilan suurin muuttuja ja ns. mansikka kakun päällä.
Image
Image

kohti pesuhuonetta

Istuintaso ja tehokas säilytyskomero koreilla ja yläkomerot väliaikaiseen tuotesäilytykseen. Tämä seinällinen oli tässä muodossa jo aiemminkin ja sen muotoa tehokkuuden lisäämiseksi oli turha muuttaa. Reunassa on vapaa tila jakkaralle, jonka avulla pääsee turvallisesti yläkomeroihin.

Selkeää säilytystilaa

Komerot kätkevät sisälleen pyykkikorit ja säilytyksen siivoustarvikkeille. Suurin muutos tämän kodinhoitohuoneen osalle oli sävyjen osalle sillä vanha kokonaisuus oi hyväksi havaittu, joten sitä oli turha muuttaa. Tämä värimaailma noudattaa jo aiemmin totetutetun keittiöremontin linjaa.
Image
Image

wc tila kodinhoitohuoneen yhteydessä

Pikkuwc:n remontissa tilaan maksimoitiin säilytytila komerolla ja pientuotteille laatikostolla. Musta kulkee tyylikkäänä raikastajana ja punaisena linjana läpi muutoksen. Mustakehyksinen peili ja tehokas led valaisin täydentävät kokonaisuuden selkeäksi.

sisustus kruunaa

Pieni tila pysyy ehjänä ja tyylikkänä kun komero viimeistellään oven sävyisellä päädyllä, viimeistelysivulla. Ja ilman kauniisti valuvaa silkkikasvia ei tila olisi yhtä kodikas. Pienillä asioilla on suuri merkitys!
Image
Image

kodin pää wc

Kodin pää wc remontissa tilaan kaivattua lisätilaa tuotiin yläkaapeilla, joiden pohjaan upotetut ledit antavat lisävaloa sitä tarvittaessa. Iso mustakehyksinen pyöreä peili epäsuoralla taustavalolla ja upea woodion allas ovat tilan katseenvangitsijat. Laatikostoista on tuotteet helposti saatavilla. Värimaailma on yhtenevä kodinhoitohuoneen ja pikku wc:n parina. Musta sopivasti kulkee rytmittäjänä, nupeissa, hanassa ja naulakkona.

Woodioallas

Upea kotimainen woodio, ekologinen puukomposiittiallas on todellinen katseenvangitsija.  Altaita on saatava useassa eri sävyssä, tässä tilassamme on sävy Char.
Image
Image

saunan muodon muutos

Saunan remontin myötä kaivattua lisätilaa useammalle saunojalle saatiin siirtämällä saunan ovi lauteiden tarvitseman lisäsyvyyden verran oikealle. Näin kiuas sai turvallisen tilan entiselle paikalleen ja lauteet sijoittui L-muotoon kuvan mukaan. Näin ei kenenkään varpaat ole kiukaassa, kuten vanhassa L-muodossa. Katso kuva saunasta ennen remonttia.

Aina lämmin

Puunsävyinen sauna on ikikaunis klassikko ja aina lämmin kiuas on useasti saunojan unelma. Oven siirto lauteiden tarvitseman lisäsyvyyden verran oikealle antoi huikeasti järkevää ja turvallista löylyttelytilaa jopa 5 hengelle. Keskilaude koko tilan kattavana antaa lisätilan tuntua.
Image
Image

upea pesuhuone

Kokonaisuudessaan pesutilojen remontti söi suurimman palan budjetista, mutta kylläpä nyt tilassa on mukava toimia. Pesuaineille suunnitteltu upea laatoitettu pilari kätkee taakseen lasihyllyt, jossa pesuaineet on näppärästi saatavilla. Pesuhuoneen ilme on tyylikäs ja rauhallinen kun pullot ovat taitavasti piilossa. Mustat suihkut jatkavat muiden tilojen mustalla rytmitettyä linjaa ja pesutilan sävy on osa kodin harmonista värikulkua. Ja tästä tilasta on mukava mennä joko löylyyn tai kodinhoitohuoneeseen.

piilohyllyt

Hienosti toteutettu koristepilari,joka kätkee taitavasti taakseen hyllyjä pesuaineille.
Image


Kaunis kiitos asiakkailleni, joiden kanssa yhteistyö aloitettiin keittiöremontilla joitakin vuosia sitten ja nyt se sai jatkoa muilla tämän kuvakoosteen tiloilla. Oli ilo tehdä yhteistyötä ja nähdä kuinka kaunis ja harmoninen kokonaisuudesta tuli. Tässä kohteessa sain kunnian suunnitella kaikki nämä kuvien tilat, jotka sitten rakentaja toteutti ammattitaidolla.  Erityiskiitos rakentajalle JRS Palvelut Jari Mielonen. Yhteistyö oli mutkatonta. Tästä on hyvä jälleen jatkaa suunnittelua ja toteutuksia!

Suunnitteluterveisin Sari

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Suunnittelukuvat

Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image