Upea, trendikäs uudiskohde Joensuun Multimäessä

Tässä uudiskohteessa kalusteiden tyylikäs väritys koostuu mattamustan, tammensävyn ja harjatun messingin liitosta. 

 

Selkeys ja värien yhtenäisyys on tässä kohteessa pääosassa. Mattamustaa ovea kehystää ja rytmittää tammen sävy. Korkean seinäkaapin parina toimii upeasti avoin saareketila, joka korostuu kun tuuletin on integroituna liesitasoon. Saarekkeen mattamusta tausta, tammensävyinen taso ja päätylevyt tason sävyyn, muodostavat saarekkeesta selken kuution. Saarekkeen taakse mahtuu kivasti baarijakkarat. Lattiana upea kiiltävä marmorikuvioinen laatta. Valkoinen seinäväri on täydellinen pohja kokonaisuuksille. 

Kulmia ei hyödynnetty mekanismeilla, vaan tuotesäilytyksen tehostamiseksi tehtiin ikkunan alle symmetrisesti laatikostot, joihin saa aterimet, lautaset, kattilat ja kulhot. Laatikkolinjojen symmetria on vahvassa kokonaisuudessa tärkeä.

Sisustuksella kokonaisuus saa lisää herkullisuutta ja upotetulla twist around pistorasialla saadaan tasoon näppärä sähköpiste.

Musta komposiittiallas, musta hana ja musta levy välitilassa. Mattamustan oven vaneri-imitaatio reunanauha antaa mustalle ovelle kivaa rytmiä ja pehmeyttä. Harjattu messinki profiilivedin on trendikäs ja kokonaisuuden täydentävä. 

Kokonaisuutta täydentää upea taulu väreineen. 

Kokonaisuus pysyy ehjänä kun tiskikone ja micro ovat integroituina.

Laatikkotarve matalan tilan vaativille tuotteille täydentyy sisälaatikoilla ja näin kokonaisilme pysyy rauhallisena.

 

 

Kodinhoitohuone

 

Värilinja jatkuu kodinhoitohuoneessa tyylikkäästi toisin päin käännettynä. Tammensävyinen ovi on pääosassa kehystyen mattamustalla ja profiilivedin mustana pitää linjaa. Avohylly tilassa antaa mahdollisuuden lisävärittelylle, joka tässä onkin kivasti hyödynnetty ja näin kokonaisuuteen tulee lisää persoonallisuutta. 

 

Iso, selkeälinjainen teräsallas!

 

 

 

Selkeys on tyylikästä, mutta hienoisesti väriskaalaa rikkoen niin herkullinen!

 

 

Kodinhoitohuoneessa on mukava puuhastella, kun toiminnallisuus on loppuun asti mietitty ja kokonaisuudessa silmä lepää.

 

Makuuhuone 1

 

Tämän makuuhuoneen kaapisto toimii hienosti tv tasona sekä vaatekaappina. Laatikot pienille tuotteille, alakaappeihin paidat ja housut sekä komero tankotuotteille. Värimaailma noudattelee selkeästi samaa tyylikästä mattamusta-tammensävy linjaa.

Huone 2

 

 

Pukeutumis- ja meikkaushuoneessa on ruhtinaallisesti kaappitilaa tanko-, kori- ja hyllytuotteille. Sisustustyyppisessä rekissä saa olla esillä osa vaatteista. Värimaailma pysyy tyylikkäästi kodin tilojen mukaisena. Tällainen huone on lähes joka naisen unelma <3

 

WC

Linja jatkuu yhdenmukaisena myös wc tilassa. Musta kalustekokonaisuus rytmittyy harjatulla messinki vetimellä, selkeyttä rikkoo upeasti ovaalinmuotoinen malja-allas ja pyöreä led valopeili.

Ja jälleen niin mieleinen asia kuin sisustus, joka tässäkin tilassa antaa valtavan merkityksen ja ilmeen kokonaisuudelle.

Ylimpien laatikoiden sisältä löytyy sisälaatikot, joihin saa näppärästi pikkupurkit.

 

Eteinen

Sisääntulo, eteinen, on tila, joka antaa makua tulevasta, on jo värimaailman avaaja. Liukuovikaapistossa on tilaa tankovaatteille ja koreja pientuotteille. Istuintaso houkuttelevine taljoineen kutsuu istahtamaan. 

Sivusta löytyy vielä ns. apueteinen lenkki- ja työvaatteille.

 

Iso kiitos asiakkaille yhteistyöstä ja kuvausmahdollisuudesta. Tämä koti on varmasti asujansa unelma <3

 

Suunnittelukuvat

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Raikkaus ja toiminnallisuus herätettiin keittiölle Länsikadulla

Tämän keittiön kohdalla voin lainata asiakkaan sanoja "On aika uusia, kun parasta ennen päiväys on jo aikaa sitten mennyt!".

Lue lisää

Vuokrayksiön upea muutos Koulukadulla

Vuokrayksiö sai aivan upean toiminnallisuuden tämän remontin myötä. 

Lue lisää

Kydön keittiön tyylikäs muodonmuutos

Muutoksen tuulet puhalsivat ja tässä keittiössä on jälleen ilo kokata ja viettää perheen yhteistä aikaa kokaten ja leipoen ison saarekkeen ympärillä.

Lue lisää