Tyylikäs kiiltävä valkea ovi integroidulla vedinuralla, dekton taso ja klassinen laatoitus välitilassa.

Image
Valkea kiiltävä ovi integroidulla vedinuralla, marmorikuosinen dekton taso ja mustat yksityiskohdat olivat selkeä valinta tämän kodin materiaaleja miettiessä. Keittiö on hyvin kompakti ja laatikoiden sekä korkeiden seinäkaappien ansiosta saadaan keittöstä supertehokas.
Image

Selkeää tyylikkyyttä

Maalioven pehmeä kiilto ja vetimettömyyden selkeys oli ehdoton valinta tämän keittiön ns pohjaksi. Upea marmoripilari on katseenvangitsija, jonka kuosia ja sävyä noudatettiin tasoa valitessa. Musta komposiiittiallas altakiinnitettynä on sopivasti eleetön mutta ilmeikäs mustan hanan parina. Vesipistepuolelle sijoittuu jätekeräys, tiskikone,  kokkaukseen tarvittavat tuotteet ja jääkaappi, jonka asiakas halusi rouheasti mustana. Kaksilaatikkolinjaa on täydennetty sisälaatikoilla jotta toiminnallisuus ja selkeys maksimoituu.

koneiden harmoniaa

Jotta ilme säilyy rauhallisena, integroitiin tälle vastapuolelle asettuva pakastin. Tämä puoli on pyhitetty päivittäin käytössä oleville koneille. Sisälaatikko ylimmän laatikon sisällä antaa täydellisen toiminnallisuuden laatikoston käytölle. Täältä löytyykin arjen astiasto, aterimet,  kupit ja kipot. Rytmittäen ja harkitusti saa pöydällä olla useampikin kone ja silti tila ei tunnu täydeltä, oikeastaan hyvin kodikkaalta.
Image
Image

silmä lepää katsoi mistä vaan

Tässä kodissa on upeaa harmoniaa ja harkitun tyylikkäitä yksityiskohtia. Tässä esimerkiksi valaisimen upea kuparinsävy leikkii kahvinkeittimessä. Pienillä asioilla, sisustuksella saadaan selkeyteen mielenkiintoa ja kodikkuutta.

kiven luxusta

Marmorikuosinen dekton taso täydentää kodissa vallitsevaa tunnelmaa ja luxusta. Musta allas altakiinnitettynä on sopivan eleetön mutta vahva, jota musta hana terävöittää. Arjen apurit ja pesuaineet on tyylikkäästi sisustuspulloissa mustilla alusilla .
Image
Image

Välitila laatoitettuna

Välitilaan haluttiin vaalea laatta, joka selkeyden lisäämiseksi laatoitettiin kuvan tasaladonnalla. Kivitason upea sävymaailma haettiin huoneiston marmoripilarista. Sävymaailma on tyylikkään ehyt ja yhtenäinen.

Niin rauhallista ja tyylikästä

Sopusointu kaikkien valintojen osalla on täydellistä. Eleettömät valinnat sävyineen antavat oikeutta kaikelle tilassa olevalle, sekä keittiön kalusteille toiminnaliisuudellaan sekä tilassa olavalle taiteelle ja design kalusteille.
Image


Kaunis kiitos yhteistyöstä asiakkaalleni ja kaikille kokonaisuuden toteutukseen osallistuneille alihankkijoille.

Suunnitteluterveisin Sari

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Suunnittelukuvat

Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image