Vaalean tammiviilun ja harmaan maalioven harmoniaa

Image
Säilytystilojen maksimointi, lasivitriinikaapit ja kaksi kaappisyvyyttä olivat tämän keittiön suunnitelman lähtökohtana. Näiden kriteerien pohjalta syntyi kuvan upea kokonaisuus.
Image

U-keittiön tehokkuus

Tilan muoto määräsi tehokkaimmaksi kokonaisuuden toteuttamisen entiseen U-malliin. Tässä keittiömallissa saadaan tehokas toimintaympäristö, jossa kaikki tuotteet saadaan käden ulottuville. Korkea kaapisto on rytmikäs ja näyttävä 2 syvyyteen toteutettuna,, jossa kokonaisuutta on korostettu kahdella sävyllä. U-muodon lisäksi haluttiin vielä pieni saareketaso laskutila-avuksi ruokapöydälle. Tähän keittiöön saarekekääntö mahtui mainiosti ja tähän saatiin myös toivottu kapea viinikaappi.

Vitriinikaapit

Tason päältä, syvällä rungolla toteutetut vitriinikaapit ovat näyttävät päässä ja toisessa, kehystäen koko kokonaisuuden. Viimeistelypäädyt kaappien päädyissä pitävät huolen että värisävy säilyy harkitusti yhtenäisenä. Nuppivedin korostaa vitriinikaapin ja kokonaisuuden huonekalumaisuutta. Komerosyvyiset yläkaapit ovat vetimettöminä eleettömät ja antavat tilan lasikaapeille ja harmaalle seinäkaappiosiolle.
Image
Image

VESIPISTE

Iso tiskiallas on arjen suuri helpotus. Kuvassa valutusallas antaa käytölle vielä monimuotoisuutta. Isossa altaassa valutusastia mahtuu olemaan kaiken aikaa esillä, jolloin sitä tulee myös käytettyä. Taso ja välitila on samaa materiaalia ja sävyä, josta löytyy hienosti ovien sävyt.

Liesitaso ja tuuletin

Tässä keittiössä halusi asiakas säilyttää perinteisen liesitason, jonka koki ehdottomasti hänen käytölleen parhaaksi. Klassinen valurautaliesitaso antaakin kivan rouheuden kokonaisuuteen. Tehokas tuuletin on kaapiston alapuolella, jolloin ovilinja saadaan jatkumaan täydellisen yhtenäisenä!
Image
Image

Tehokkaasti laatikoilla

U-keittiön pohja on tasapainoinen, tehokas ja käytännöllisin kun se toteutettiin laatikoilla. Oikean puolen kulma jätettiin käyttämättä, jolloin laatikon leveyteen ikkunaseinälle saatiin tuplasti tilaa ja hellan vasemmalle puolelle saatiin symmetrisesti ja tehokkaasti laatikosto öljypulloille. Vasemmassa kulmassa on mekanismi kulhoille ja korkea komero on varustettu tandemkomero mekanismilla, josta jauhot on mukava ottaa esille.

Saareke ja tila viinikaapille

Tähän keittiöön mahtui toivottu pieni saareke laskutila-avuksi ruokapöydälle ja lisäsäilytystilana leveälle laatikostolle, jonka päähän toteutetui kaivattu kapea viinikaappi.
Image
Image

ENNEN

Image

JÄLKEEN

Image

ENNEN

Image

JÄLKEEN

Image

ENNEN

Image

JÄLKEEN

Image

SUUNNITTELUKUVAT

Image
Image
Image
Iso kiitos asiakkailleni luottamuksellisesta yhteistyöstä. Keittiö on nyt upeasti osa kotianne ja sen koko sävymaailmaa.  

Nautinnollisia kokkaushetkiä uudessa keittiössä!

Suunnitteluterveisin Sari
Image
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image