Kodin täydellinen muutos Kuopion kohteessamme

Tämän kokonaisuuden toteutus lähti asiakkaan sanoista " viihtyisää kotia ja keittiötä haikailen :) 

Lainaan suoraan asiakkaan tekstiä, jossa hän toivoi"laskutilaa ja tilaa ruoanlaitolle". "Ruoka-aineet pitäisi saada järjestettyä niin, että ne on helposti saatavilla, jolloin on myös helppo havaita, kun parasta ennen päivämäärä lähestyy". " Tuotteet ja tavarat on ensisijaisesti helpoin ottaa esille alalaatikoista ja kaapeista". Tämä kaikki toteutuu tässä kokonaisuudessa täydellisesti. Saareke integroituine induktiotaso-tuuletinyhdistelmineen on eleetön ja tehokas osa tilanjakavaa saareketta. Iso allas apuastioineen antaa tilan isojen astioiden käsittelyyn ja vihannesten valuttamiseen. Tiskikone on huomaamattomasti integroituna. Ruoanlaittoon tarvittavat tuotteet löytyvät saarekkeen laatikoista. 

Sisälaatikoilla kokonaisilme säilyy selkeänä ja pientuotteille saadaan tarpeeksi käytännöllistä, matalaa säilytystilaa. 

Profiilivedin palvelee eleettömän tyylikkäästi ja tehokkaasti aktiivisella työskentelypuolella. 

 

Induktiotaso-tuuletinyhdistelmä tasoon upotettuna, näin tila jää avoimen raikkaaksi.

Ahkeran kokkaajan ilo on öljy-ja maustepulloille suunniteltu kapea laatikosto.

Sain suunnittelun pohjatyöhön kivat eväät asiakkaalta tekstimuodossa."Värimaailmoista ajattelen, että harmoninen, kaikkien silmää miellyttävä on tietyllä tavalla viisasta, mutta tykkäisin että olisi vähän twistiä" kuin olisi Ranskalaisessa keittiössä tai Amerikanitalialaisessa tai sitten Hamptons tyyliä. Jotain sellaista joka erottuu". Uskon että kuvan toteutus täytti asiakkaan toiveet!

Osa astioista oli toiveena saada esille, johon toteutettiin kuvan puuhylly viinilasikannattimineen. Ja asiakkaan kauniilla tuotteilla sisutettuna yksityiskohta on persoonallinen ja ilmava. Uusi, suurempi, kokonaisuuteen istuva pöytäryhmä ja kokonaisuutta täydentävä lamppu ovat asiakkaalla etsinnässä.

 

Integroitu kylmiö piiloutuu komeroseinälle.

 

Saarekkeen takaosassa on reilusti tilaa harvemmin tarvittaville astioille ja laseille. Vetimetön, pomppusalvan avulla toimiva aukaisu on eleettömän tyylikäs.

 

Komeroseinämän sävy pysyy ehjänä ja yhtenäisenä viimeistelypäätyjen avulla. Aamiaiskaappi kätkee sisälleen kodinkoneet ja arjessa tarvittavat astiat, aterimet, lautaset ja kattilat. Uusittu lattiapinta kattaa koko alakerran. Vinyylikorkki on miellyttävä, hiljainen ja kestävä valinta. 

 

 

Pesutila palvelee nyt entistä paremmin uusitun kalustekokonaisuuden myötä, tarjoten myös huomattavasti paremman käyttökorkeuden. Vanha allaskorkeus oli suhteettoman korkealla käyttäjäänsä nähden.  

Pyöreä peili, harjatut messinkinupit, puunsävyinen taso ja riippuvalot tuovat tilaan luxusta. Pyykkikorit ovat näppärästi laatikkoon integroituina ja pesuaineille on oma kapea laatikkonsa.

 

Wc tilassa jatkuu pesutilan värilinja ja tunnelma. Laatikostoista tuotteet löytyvät helposti ja tehokkaasti. Pyöreä valopeili, roikkuvat lamput ja woodio allas tuovat tilaan luxusta. Pyyhenupit ovat osa woodio sarjaa ja kaiken täydentää hyvällä maulla toteutettu sisustus. Yksityiskohdilla on iso merkitys, joka tässä kokonaisuudessa tulee hienosti esille. 

 

Ennen - Jälkeen

 

 

 

Myös portaikko sai linjaan istuvan uuden sävyn StepFixin toteuttamana.

Iso kiitos kuuluu asiakkaalle, joka jätti kotinsa reiluksi viikoksi remontoijien käsiin, luottaen että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.Oli hienoa saada kohteeseen alihankkijat, joiden kanssa työ sujui kuin tanssi ja asiat etenivät suunniteltua nopeammin. Asiakkaan olikin mukava palata lomalta täysin muuttuneeseen kotiin.

Tässä kodissa on nyt mukava asua ja nauttia toiminnallisuuden ja silmänilon hedelmistä!

PS. Kun kaupasta ei löytynyt tilaan sopivaa pöytää, tehtiin se sitten itse, ja hyvä tuli!

 

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Aivan upean, romanttisen muutoksen koki Enossa Keittiö ja kodinhoitohuone

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Lähtökohtana oli sisään astuttava, perinteinen ruokakomero. 

Lue lisää

Mattamustaa ja tammen sävyä upean tummassa hirsitalossa Enossa

Mattamusta ovipinta ja aito massiivi tammitaso ovat jykevä ja näyttävä pari upealle, tummaksi sävytetylle hirsitalolle.

Lue lisää

Remonttikohteessamme kontiolahdella loistaa nyt tyylikäs valkoinen ryhditettynä mustalla

Klassinen valkoinen keittiö ryhditettynä mustalla on tässä kodissa täydellinen valinta, jossa tupakeittiössä selkeys ja tyylikkyys sai uuden keittiön myötä ansaitsemansa jatkumon kodin jo olemassaolev...

Lue lisää