Vaalean keittiön pariksi syvyyttä seinäväriin

Image
Vaalea keittiö on tuttu ja turvallinen valinta. Tässä kohteessa yhdistettiin sen pariksi syvää seinäväriä sävyllä kalsiitti, lattiaksi valittiin kaunis ruskean harmaalla sävytetty vaalea vinyylilankku. Helppohoitoísuus ja toiminnallisuuden maksimointi kokonaisuutta rakennettaessa oli ensisijainen lähtökohta, kuten se onkin aina. 
Vanhan keittiön toimimattomuus saa kuitenkin nuo asiat ensimmäisinä nousemaan esille!
Image

Kevennetty kylmälaitepuoli

Tämä puoli keittiötä haluttiin keventää kodikkaaksi, vaikka se siivouspäivinä tettää hieman enemmän pintasiivousta kaappien päältä. Micro tiputettiin käyttöä helpottamaan alemmaksi. Seinäkaapit rakennettiin symmetrisesti ja avohylly kahvipurkille ja suodatinpusseille helpottaa niiden jokapäiväistä käyttöä. Marmorikuvioinen välitilalevy noustee selkeästi seinäkaapin alareunaan asti.

Ilmeen rauhallisuus

Vesipiste- ja kokkauspuolen rauhallisuus syntyy korkeasta seinäkaapista, joka ummistetaan ylös asti ylätäytteellä. Kun tällä puolella on rauha kokonaisuudella, voi vastapuolella ns. revitellä enemmän. Välitlan marmorikuviosta haettiin upea harmaan ruskea kalsiitin sävy keittiön seiniin. Tämä sävy on myös olohuoneen ehjällä pitkällä seinällä. Tyylikäs harmonia valtaa koko huoneiston, jota muiden seinien paperin sävy säestää.
Image
Image

Olohuone raikastui lukupisteen taakse toteutetulla tapetilla

Upea tapetti on haettu maalisävyn pariksi, joka näkyy keittiössä olohuoneesta katsottaessa ja on myös tapettiseinän vastapäätä olevan olohuoneen pitkän seinän maalisävy. Raikas valkea ruokailuryhmä on hyvä valinta kokonaisuuteen.

Niin kodikasta

Värien harmonia luo kodikkuutta ja rauhaa <3
Image
Image

Pesuhuone/Wc toimivaksi

Yhdistetty pesuone ja wc tila saadaan rauhalliseksi ja toimivaksi yhtenäisellä tasolla, jonka alle sijoittuu pesukone ja pesuallas upotettuna. 2 peilikaappia on ehjä ja yhtenäinen ja antaa purkeille ja purnukoille säilytyspaikan. Kapeat ledvalot molempien peilikaappien päälle antaa riittävän, tilan vaatiman valomäärän. Ja sisustaen viherkasveilla, pyyhkeillä ja matoilla, vaikka mielialojen tai vuodenaikojen mukaiseksi.
Iso kiitos asiakkaalleni, joka luotti koko huoneiston värimaailman valinnat haltuuni. Tein ehdotuksesta asiakkaalle koosteen, joka hyväksynnän jälkeen laitettiin toteutukseen. Tästä ehdotuksesta syntyi juuri katsottuna olleet kokonaisuudet. Uskon että tässä kodissa viihtyy todella hyvin ja vuosikymmmeniksi eteenpäin. 

Kaunis kiitos yhteistyöstä asikkaalleni ja kaikille kokonaisuuden toteutukseen osallistuneille alihankkijoille.

Suunnitteluterveisin Sari

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

WC ennen

Jälkeen

WC nyt

Suunnittelukuvat

Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image