Upea, kokonaisvaltainen muutoskohteemme Uimaharjussa

Kohteemme Uimaharjussa koki täydellisen muodonmuutoksen keittiön lisäksi, eteisen,lattiapintojen, katon ja valaistuksen osalta. 

Mustavalkoinen kokonaisuus on klassinen ja näyttävä. Kaksitasoinen seinäkaappiosio yhdellä seinällä antaa tyylikkyyttä ja huikeat säilytysmahdollisuudet.  Väliseinän poisto olohuoneen ja keittiön väliltä antoi mahdollisuuden saarekkeelle ja selkeälle ruokailutilalle saarekkeen jatkoksi. 


Huikeasti lisätilaa saatiin saarekkeen laatikostoilla, joista löytyy ergonomisesti ja helposti painavat astiat, lautaset, kulhot ja aterimet. Vesipistepuolella on laatikostot jauho- ja kattilasäilytykseen sekä tehokkaaseen jätekierrätykseen. Integroitu tiskikone uppoaa kokonaisuuteen huomaamattomaksi. Pöytä saarekkeen jatkona, jättää selkeän kulkutilan olohuoneen puolelle. Musta profiilivedin rytmittää juuri sopivasti ja jättää ovipinnat ehjäksi, helposti pyyhittäväksi.

Myös eteisen seinänpätkää lyhennettiin ja tehtiin keittiölle jatkumona tyylikäs, mustakehäinen liukuovikaapisto. Upea valoisuus ja avaruus aukeaa heti sisään astuttaessa. Vanha katto purettiin uuden mdf paneelin tieltä, johon upotettiin monta, himmentimen alla olevaa lediä. Sohva jää suunnitellusti vielä seinänpätkän ja saarekkeen taakse.

 

Tämän upean muutoksen myötä siirrytiin aivan uudelle vuosikymmenelle. Upeaa kokonaisuutta täydentää uusittu, lämminsävyinen, koko tilan kattava, miellyttävä vinyylikorkkilattia. Katon uudet mdf paneelit upotettuine led valoineen ja päivitetyt seinäpinnat. 

Ihana avaruus ja selkeys tulevat parhaiten oikeuksiinsa vertailukuvissa vanhaan kokonaisuuteen. Keittiön ja olohuoneen välisen seinänpätkän poistaminen oli tärkein tekijä toiminnallisuuden ja ilmeen täydelliselle muutokselle. Yhtenäinen lattiapinta ikäänkuin kehystää kaiken upeaksi kokonaisuudeksi. 

 

Suunnittelukuvien avulla päätös oli helppo tehdä.

Iso kiitos asiakkailleni, jo heti suunnitteluvaiheessa saamastani luottamuksesta kohteen toteuttajana. Tämä oli erittäin mielenkiintoinen projekti kokonaisuudessaan. Kiitos myös ammattitaitoiselle asennusporukalle, jotka suorittivat kaiken työn, LVIS töitä lukuunottamatta.

Iloa ja mukavia hetkiä uudistetussa kodissa koko perheelle. 

Kiitoksin AvainKeittiön Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Ihanan persoonallinen ja henkevä uusi keittiö Kydössä

Tämä uusi upea keittiö Kydössä on ihana osa persoonallista ja värikästä kotia

Lue lisää

Ihanan lämminhenkinen ja toimiva keittiö Noljakassa

Klassinen valkea keittiö ja tehokkaat ratkaisut tavarasäilytykseen, saavat tässä uudistetussa keittiössä käyttäjänsä hymyilemään. 

Lue lisää

Uusi elämä keittiölle pienellä pintaremontilla

Tämän kohteemme ideana oli mahdollisimman ekologinen ja hintatehokas toteutus. Seinäkaappien osalle jätettiin vanhat rungot ja tehtiin ovivaihto.Alakaappien osalle vaihtuivat pääosin kaikki rungot, jo...

Lue lisää