L-keittiön tehokkuus maksimoituu aamiaskaapilla ja saarekkeella

Image
Raikas ja lämminhenkinen valkean ja tammen yhdistelmä on niin kodikas. Tässä keittiöremontissa värien valinta toi keittiön esimerkillisesti kodin keskipisteeksi. Torni saareketuuletin on ihanan kevyt ja antaa kauniisti tilaa tälle näkymälle, joka avautuu ruokailutilasta.
Image

Aamiaiskaapin edut

Kahvinkeitin ja kodin pienkoneet on näppärästi käytettävissä aamiakaapissa. Selkeän värityksen avulla ei kokonaisuus ole rauhaton vaikka ovet ovat auki, joka on kovin tyypillistä aamiaiskaapin arkikäytössä.
Tämä aamiaiskaappi on 1000mm leveä, jolloin tuotteita saa sijoitettua tarvittaessa piilotettaviksi ovien taakse jo aivan ruhtinaallisesti. Pienkoneiden lisäksi kaapista on mukava löytää käyttökupit ja lasit , kahvit, suodatinpussit ym.. Alapuolen laatikostossa on ylimpänä piilossa sisälaatikko aterimille ja sen alapuolella reilusti tilaa lautasille.
Image
Image

Aamiaiskaapin ovet kiinni

Ovien ollessa suljettuna on kokonaisilme rauhallinen ja eleetön. Kokonaisuutta rauhoittaa valkea profiilivedin. Tällä vedinvalinnalla haluttiin selkeää valkean ja tammen vuoropuhelua. Vedin ei sotke ilmettä vaan antaa valkean olla valkeana.

sisustaen käytännöliseksi

Ruokiin lisättäviä yrttejä saa kivasti osaksi sisustusta. Basilika ja persilja löytyy kivasti ikkunaruukuista ja käyttö-öljyt tasolta. Kylmälaitteet myös tehokkaasti käden ulottuvilta.
Image
Image

Saarekkeen tehokkuus

Laatikot molemmin puolin antavat käytännöllisen tilan käyttöjauhoille ja mausteille sekä lasku- ja työskentelytason. Koko valkeana saareke on kauniin eleetön. Valkea uuni vielä korostaa valkean saarekekuution tehoa.

Niin rauhallisen kaunista

Valkea on kaunista, kun sitä lämmitetään esimerkiksi tässä kokonaisuudessa tammen sävyllä. Saareke kokovalkeana antaa tilan ja selkeyden L-muodon tammen sävyiselle tasolle. Entinen valoasettelu katossa korostaa ja antaa oman ilmeensä kokonaisuudelle. Saarekkeen takana olevat hyllykaapit aukeavat pomppusalvalla, jonka myötä kuutiomainen saareke selkeänä korostuu.
Image
Image

Tuuletin

Savon torni tuuletin on täydellinen valinta antamaan tilaan keveyttä valkean saarekkeen pariksi. Tämä saareke tuulettimineen ei hallitse tilaa kuten vanhassa kokonaisuudessa, vaan antaa kaivatun toiminnallisuuden.


Kaunis kiitos yhteistyöstä asiakkaalleni, RR-sisustus Riikalle ja kaikille kokonaisuuden toteutukseen osallistuneille alihankkijoille.

Mukavia ja toiminnallisia hetkiä uudessa, raikkaassa keittiössä!

Suunnitteluterveisin Sari

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Ennen

Keittiö ennen

Jälkeen

Keittiö nyt

Suunnittelukuvat

Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Suunnittelukuva
Image
Helatie 16 B5, 80100 Joensuu
050 516 5029
sari@avainkeittiot.fi

Ota yhteyttä

Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Täytä vaaditut tiedot.
Image