Uusi, selkeänraikas keittiö kodin henkeen Kydössä

Selkeyttä, kodikkuutta ja värien rytmiä uudessa keittiössä Kydössä

Raikkaus, selkeys ja helppohoitoisuus olivat lähtökohtana tämän keittiön muutokselle. Mattalasi ovet, vaalea tammilaminaattitaso ja musta liuske välitilalevy tuovat rytmiä ja lämpöä kokonaisuuteen. Taustalevy nousee massiivipuuhyllyjen taakse ja maustaa tilaa kivasti.

 

 

Musta hana, -allas ja mustat hyllynkannakkeet pareina. Rauta lenkkivedin on ihanan persoonallinen, mukit ja teeman mukaiset purkit värittävät ja ovat kiva osa sisustusta. Kylmälaitteita tarvittiin 2 ja viereen saatiin vielä toivottu kapea viinikaappi, jonka yläpuolelle tehokkaasti ulosvedettävä mauste-öljypullovaunu ja ylimpänä ovi, jonka taakse piiloutuu ulosvedettävät pyyhetangot. 

 

 

Ennen ja jälkeen

 

Suunnittelukuvat

 

Iso Kiitos kuuluu jälleen kerran remontin sujumisesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Jälleen on yksi unelma saatu päätökseen. Toivon asiakkaille nautinnollisia hetkiä uudessa keittiössä ja tämän jatkeeksi sai oven taakse jäävä kodinhoitohuonekin tuplasti lisää toiminnallisuutta ja jatkumon keittiölle.

 

Suunnittelu- ja yhteistyöterveisin Sari

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Pienellä pintaremontilla iso ilo

Valkea kokonaisuus on joskus kovin ilmeetön ja kaipaa hieman lämpöä parikseen!

Lue lisää

Selkeä koivuviiluovi on kodikas kumppani hirsikodeille!

Uusi hirsikoti sai parikseen ikityylikästä koivuviilua ja upeaa tiilipintaa

Lue lisää

Kodikkaan perinnekodin keittiön uusi elämä

Tämän upean perinnekodin keittiö oli kunnia päästä uudistamaan. Kartanomaisen talon iso tupa salli tilaan ison saarekkeen, jonka jatkeena pirtinpöytä penkkeineen sai parhaan mahdollisen paikan.   ...

Lue lisää