Selkeä koivuviiluovi on kodikas kumppani hirsikodeille!

Uusi hirsikoti sai parikseen ikityylikästä koivuviilua ja upeaa tiilipintaa

Lämminhenkiselle hirrelle on kunnioitettava pari puuovi ja selkeänä, sileänä valintana on, valkaistu koivuviiluovi. Viilu viimeistelypäädyt pitävät kokonaisuuden yhtenäisenä. Ikkunan päällä oleva viilulevy yhdistää kaapit tasapainoisesti ja rouheat lamput lisäävät kodikkuutta. Avohylly kaappien välissä antaa kivaa rytmiä. Kustannustehokkuuden ja helppohoitoisuuden vuoksi tasoksi valikoitui laminaatti. Liesitasoseinällä kuitenkin tehokkaasti musta graniitti, jolloin työskentely on huoletonta. 

Tilaan teetetty huuva ja näyttävä tiiliuuni hellatasoineen ovat upea katseenvangitsija. Kokonaisuuteen valikoitui rouheamallinen rautavedin, joka on kokonaisuuteen täydellinen valinta. 

 

Kodinhoitohuoneessa jatkuu täysin sama linja kuin keittiössä, vain tason sävyksi valikoitui pehmeämpi, keittiön tiilensävyinen laminaatti.

Yläkerran wc tilan matala osa hyödynnettiin kuvan mukaan tasolla kaappeineen. Tässä on mukava paikka meikkaukseen. Pyöreä peili pehmentää ja vinokattoiseen tilaan onkin järkevin valinta.

Suunnittelukuvat

Olipa jälleen mukava päästä kurkistamaan kameran kanssa yhden unelman toteutuma. Kiitos asiakkailleni jälleen tästä kuvausmahdollisuudesta ja onnellisia hetkiä uudessa kodissa <3

Suunnitteluterveisin Sari 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Pienellä pintaremontilla iso ilo

Valkea kokonaisuus on joskus kovin ilmeetön ja kaipaa hieman lämpöä parikseen!

Lue lisää

Uusi, selkeänraikas keittiö kodin henkeen Kydössä

Selkeyttä, kodikkuutta ja värien rytmiä uudessa keittiössä Kydössä

Lue lisää

Kodikkaan perinnekodin keittiön uusi elämä

Tämän upean perinnekodin keittiö oli kunnia päästä uudistamaan. Kartanomaisen talon iso tupa salli tilaan ison saarekkeen, jonka jatkeena pirtinpöytä penkkeineen sai parhaan mahdollisen paikan.   ...

Lue lisää