Remonttikohteessamme kontiolahdella loistaa nyt tyylikäs valkoinen ryhditettynä mustalla

Klassinen valkoinen keittiö ryhditettynä mustalla on tässä kodissa täydellinen valinta, jossa tupakeittiössä selkeys ja tyylikkyys sai uuden keittiön myötä ansaitsemansa jatkumon kodin jo olemassaolevalle linjaukselle.

Tämä keittiö tulvii uuden kokonaisuuden myötä valoa ja raikkautta. Tuossa kahvinkeittimen kohdassa oli aiemmin komero, joka sulki taakseen ruokailutilan. Nyt ruokailutilasta on avoin yhteys keittiöön ja tasoa saa käytettyä vaikka aputasona, jos ruokailijoita on useampi.

    

 

Tyylikäs musta roughstone taso ja musta ruoko välitilalevy ovat upea ja tehokas yhdistelmä. Välitilan led nauha korostaa välitilalevyn kuosin upeasti. Le mans mekanismi kulmassa tuo kattilat helposti esille ja L-mallin seinäkaappi on selkeälinjainen ja helposti täytettävä ja käytettävä. Musta profiilivedin rytmittää valkeaa ovea juuri sopivasti mustan tason parina. Komposiittiallas ja mattamusta hana eleettömästi värimaailmaan sointuen.

  

 

 

 

 

 

Ennen ja jälkeen

 

 

 

 

Suunnittelukuvat

 

 

 

Kiitos asiakkailleni jälleen kerran kuvausmahdollisuudesta. Kiitos myös asennusporukallemme, joka asennuksen lisäksi maalasi kalusteseinän näppärästi työn edetessä. Tässä uudistetussa keittiössä saa varmasti viettää antoisia hetkiä ja nauttia toimivuudesta ja valosta. 

Suunnitteluterveisin Sari ja rakennusporukka

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Kodin täydellinen muutos Kuopion kohteessamme

Tämän kokonaisuuden toteutus lähti asiakkaan sanoista " viihtyisää kotia ja keittiötä haikailen :) 

Lue lisää

Aivan upean, romanttisen muutoksen koki Enossa Keittiö ja kodinhoitohuone

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Lähtökohtana oli sisään astuttava, perinteinen ruokakomero. 

Lue lisää

Mattamustaa ja tammen sävyä upean tummassa hirsitalossa Enossa

Mattamusta ovipinta ja aito massiivi tammitaso ovat jykevä ja näyttävä pari upealle, tummaksi sävytetylle hirsitalolle.

Lue lisää