Klassinen, raikas uusi keittiö Rantakylään

Keittiö Rantakylässä raikastui huikeasti valkealla ovella, betonin sävyisellä välitilalevyllä sekä tummalla tasolla. Kokonaisuuden myötä toiminnallisuus nousi aivan uudelle tasolle.

Valkealla ovella, tummilla tasoilla ja betonin sävyisellä välitilalevyllä jatkaa uusittu keittiö kodissa jo olevien elementtien sävymaailmaa. Laatikostojen linja rauhoittaa kokonaisilmettä ja arjessa tarvittavat tuotteet löytyvät tehokkaasti.

Hyllykaappien muuttaminen laatikostoiksi tuo arkeen helppoutta ja toiminnan iloa. Ovipinnat ehjäksi jättävä profiilivedin tuo helppoutta pintojen puhdistamiselle. Profiilivedin onkin tämän hetken suosikkivalinta, juuri tuon käytännön helppouden ja eleettömyytensä vuoksi. Viimeistelypäädyt kaappien päädyissä sanansa mukaisesti viimeistelevät ja kasaavat kokonaisuuden. Ylätäyte on korkean seinäkaapin parina hyvä valinta, varsinkin jos jäävä tila on suhteellisen matala.

Valonauha kaappien etureunassa antaa yhtenäisen ja hyvän työvalon. Tumma taso ja betonimainen välitilalevy ovat täydellinen pari. Tumma profiilivedin rytmittää juuri sopivasti kokonaisuutta.

 

 

Nämä ennen ja jälkeen kuvat ovat ne hyvät muistuttajat, miten paljon remontilla saadaan aikaan. Vaikka tässä kohteessa tuotteiden paikat pysyivät pääosin samoilla paikoilla on ero entiseen aivan huikea. Tilaan tuli toiminnallisuuden maksimoinnin myötä valo ja raikkaus.

 

Suunnittelukuvat

 

Iso kiitos asiakkailleni yhteistyöstä ja kuvausmahdollisuudesta. Nautinnollisia hetkiä uudistetussa, raikkaassa keittiössä!

Yhteistyöterveisin Sari 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Aivan upean, romanttisen muutoksen koki Enossa Keittiö ja kodinhoituohuone

Tämä kohde Enossa oli aivan upea toteutuksineen asiakkaan haaveiden ja toiveiden mukaiseksi. Täällä silmä lepää toteutuksissa, materiaalivalinnoissa ja sisustuksen osalla katsoipa minne osalle muutost...

Lue lisää

Mattamustaa ja tammen sävyä upean tummassa hirsitalossa Enossa

Mattamusta ovipinta ja aito massiivi tammitaso ovat jykevä ja näyttävä pari upealle, tummaksi sävytetylle hirsitalolle

Lue lisää

Remonttikohteessamme kontiolahdella loistaa nyt tyylikäs valkoinen ryhditettynä mustalla

Klassinen valkoinen keittiö ryhditettynä mustalla on tässä kodissa täydellinen valinta, jossa tupakeittiössä selkeys ja tyylikkyys sai uuden keittiön myötä ansaitsemansa jatkumon kodin jo olemassaolev...

Lue lisää