Ihanan persoonallinen ja henkevä uusi keittiö Kydössä

Tämä uusi upea keittiö Kydössä on ihana osa persoonallista ja värikästä kotia

Kuten kaikissa toteutuksissa on ykkössijalla toimivuus, jonka jälkeen vahvasti seuraa kodin henki, joka on oleellista säilyttää myös uusitulla osiolla, olipa kyse keittiöstä tai muusta kodin tilasta. Tämän kohteen upea tumma ruskea, raikastava kauran sävy vesipisteen seinäkaapeissa ja välitilalevyssä ja lämpöä tilassa jatkava massiivi tammi taso, jatkavat kodin sävyjä, joissa on marokkolainen henkäys. Mustat koneet ja Savon Noppa tuuletin istuvat kokonaisuuteen pitäen kokonaisuuden persoonallisena.

Oven sävyiset viimeistelypäädyt seinä ja alakaapeissa kasaavat kokonaisuuden ja pitävät värilinjan ehjänä. Hellapuolen kaapistoihin mahtuu jauhot, kauhat, vispilät, kapustat ja mausteet. Päädyn yksiovisen ulosvedettävän laatikon takana on tila muropaketeille ja sisälaatikko leiville.

Yhtenäinen taso kulmaan asti on herkullinen paikka öljypulloille ja käyttömaustekorille. Väripilkkuja arkeen vihanneksilla. Toiminnallisuus, värien harmonia ja ryhdikkyys on ilo käyttäjälle ja silmälle.

Sisustus- ja käyttötarvike elementit ovat osa kodikkuutta ja käytännöllisyyttä. Lasitiilet välitilassa antavat kivaa rytmiä ja olivat varmasti asentajalle melkoinen mittahaaste. Puutaso on niin kaunis ja tähän kohteeseen värityksineen täydellinen valinta. Musta profiilivedin on selkeä pari mustille koneille.
Savon Noppa tuuletin on juuri tuohon kohtaan ja tähän kokonaisuuteen ilmettä täydentävä yksityiskohta. 

Musta allas ja hana, musta reelinkitanko arjen tarvikkeineen ja pistorasiat ovat harkitusti niin ilo käytölle ja silmälle. Kauran sävyiset seinäkaapit ja välitila tuovat eheyttä ja rauhaa kokonaisuuteen.  Vesipistepuolen laatikoihin menee astianpesukoneesta näppärästi kattilat, aterimet, lautaset ja kulhot. Seinäkaappeihin lasit, mukit ja kahvikupit. 

 

Olipa jälleen mukava tehdä asiakkaan toiveet ja haaveet täyttävä keittiö <3. Paras hedelmä syntyy vuorovaikutuksesta ja toisen kuulemisesta. Iso kiitos antoisasta yhteistyöstä ja herkullisia hetkiä uudessa keittiössä!

Terveisin- AvainKeittiön Sari

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Upea, kokonaisvaltainen muutoskohteemme Uimaharjussa

Kohteemme Uimaharjussa koki täydellisen muodonmuutoksen keittiön lisäksi, eteisen,lattiapintojen, katon ja valaistuksen osalta. 

Lue lisää

Ihanan lämminhenkinen ja toimiva keittiö Noljakassa

Klassinen valkea keittiö ja tehokkaat ratkaisut tavarasäilytykseen, saavat tässä uudistetussa keittiössä käyttäjänsä hymyilemään. 

Lue lisää

Uusi elämä keittiölle pienellä pintaremontilla

Tämän kohteemme ideana oli mahdollisimman ekologinen ja hintatehokas toteutus. Seinäkaappien osalle jätettiin vanhat rungot ja tehtiin ovivaihto.Alakaappien osalle vaihtuivat pääosin kaikki rungot, jo...

Lue lisää