Ihanan lämminhenkinen ja toimiva keittiö Noljakassa

Klassinen valkea keittiö ja tehokkaat ratkaisut tavarasäilytykseen, saavat tässä uudistetussa keittiössä käyttäjänsä hymyilemään. 

Keittiössä tehokkuus tavarasäilytykselle maksimoitiin kylmälaitteiden vasemmalle puolelle rakennetulla, tason päältä lähtevällä aamiaiskaappilla. Ulottuvuus tuotteiden käyttöön ja säilytykseen on näin ideaalinen. Ovet siirtyvät kaapin molemmille sivuille sisään, jolloin kaapilla työskentely ja esim. micron käyttö on helppoa. Kylmälatteiden päällä olevat kaapit antavat lisäsäilytystilaa matalalle tuotteelle. Viimeistelylevyillä kokonaisuus on tyylikkään ehjä.
Alakaappien linja 2 laatikolla on tyylikkään rauhallinen. Sisälaatikoilla tarpeen mukaan saadaan säilytys aterimille, kapustoille ja mausteille.

 

 

Ennen ja jälkeen

Nämä vertailukuvat antavat sen parhaan kuvan muutoksesta. Uudessa keittiössä on toteutuksen myötä tyylikkään rauhallinen ilme, ja jokaiselle tuotteelle on  oma paikkansa. Aamiaiskaappi puhdistaa microkulman ja kun jätimme kulmamekanismin kokonaan pois ja käytimme laatikostoja, saimme tuotteille tilaan toivotut moduulit ja symmetrian. Ovimallina on kevyesti uritettu ovi. Kun urat tekevät vain keskineliön, säilyy ilme erittäin ehjänä ja vedin tulee oikeuksiinsa.

 

Harmaa betonin sävyinen taso ja samaa materiaalia oleva välitilalevy ovat eleetön ja ajaton pari valkealle. Tämä kulma jätettiin myös käyttämättä, jolloin saatiin kaksitasoinen laatikosto allaskaapiksi, alempaan jäteastiat, integroitu tiskikone on ehjän, yhtenäisen ilmeen edellytys. Hellan vasemmalla puolella on säilytystila öljypulloille ja isoille maustemyllyille. Avohylly seinäkaappiosiolla antaa kivaa rytmiä ja lämpöä. Kokonaisuus on ilo silmälle ja käyttäjälle.

ra

Ja sisustus, jota ei voi kuin painottaa on se viimesilauksen ja kodikkuuden tekijä. Luen vedinvalinnan osaksi sisustusta, sillä annetaan kokonaisuudelle se lopullinen ilme, joka kuvastaa käyttäjäänsä. 

Tämä keittiö on kauniin, rauhallisen kodin jatkumo ja keskipiste ja ns. punainen linja, väri- ja materiaalivalintoineen on keittiön myötä täydellinen. 

Iloa ja mukavuutta keittiön omistajille. Pienet ja isot ilot syntyvät useimmiten arjesta ja sen toimivuudesta. 

Kiitos yhteistyöstä ja kuvausmahdollisuudesta.

Terveisin Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Upea, kokonaisvaltainen muutoskohteemme Uimaharjussa

Kohteemme Uimaharjussa koki täydellisen muodonmuutoksen keittiön lisäksi, eteisen,lattiapintojen, katon ja valaistuksen osalta. 

Lue lisää

Ihanan persoonallinen ja henkevä uusi keittiö Kydössä

Tämä uusi upea keittiö Kydössä on ihana osa persoonallista ja värikästä kotia

Lue lisää

Uusi elämä keittiölle pienellä pintaremontilla

Tämän kohteemme ideana oli mahdollisimman ekologinen ja hintatehokas toteutus. Seinäkaappien osalle jätettiin vanhat rungot ja tehtiin ovivaihto.Alakaappien osalle vaihtuivat pääosin kaikki rungot, jo...

Lue lisää