Uusi elämä keittiölle pienellä pintaremontilla

Tämän kohteemme ideana oli mahdollisimman ekologinen ja hintatehokas toteutus. Seinäkaappien osalle jätettiin vanhat rungot ja tehtiin ovivaihto.
Alakaappien osalle vaihtuivat pääosin kaikki rungot, jotta toiminnallisuus saatiin mahdollisimman tehokkaaksi. Vanha komerorunko säilytettiin ja tehostettiin sen käyttö alaosa laatikkokiskottamalla ja jättämällä ideaaliseen käyttökorkeuteen tila microlle. Näin vapautui kivasti pöytätilaa arjen askareille.

Ennen pöytätilan vievä micro sijoitettiin komeroon suunniteltuun aukkoon. 

Harmonista ja selkeää lopputulosta on miellyttävä katsoa ja käyttää. Reelinkitankoja hyödynnettiin molemmin puolin, jolloin mm. usein pöydälle jäävälle talouspaperirullalle ja patalapuille on oma paikkansa. . 

Sama materiaali sekä tasossa että välitilassa on tyylikkään selkeä ratkaisu pienessä keittiössä. Reelinkitangoilla saadaan kivaa ilmettä ja tehokkuutta tuotteille, joita tarvitaan päivittäin. Selkeä, pehmeälinjainen vedin tasapainottaa kokonaisuuden. Vanhan yhdistäminen uuteen on usein haastavampaa kuin kokonaan uuden teko. Asennuksesta ja pintatöistä kuuluu iso kiitos asentaja Ilarille. 

 

Suunnitelmakuvien avulla päätös muutokselle on helppoa!

Suunnitelmakuviin on hyvä miettiä jo arjen pienet apurit esim.reelinkitanko ja sen hyödyt. Kaikki mikä jää ajatukselle, että katsotaan sitten käytönnössä, jää sitten useimmiten tekemättä.

Muutoksesta innostuneena vaihdettiin täällä kohteessamme myös makuuhuoneen komeron ovet sekä wc tilan ovet. Kokonaisuus on nyt yhtenäinen ja ehjä. Kiitos jälleen kuvausmahdollisuudesta ja yhteistyöstä :) Ja iloa arkeen uudistetuissa tiloissa.

 

Terveisin AvainKeittiön Sari 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Upea, kokonaisvaltainen muutoskohteemme Uimaharjussa

Kohteemme Uimaharjussa koki täydellisen muodonmuutoksen keittiön lisäksi, eteisen,lattiapintojen, katon ja valaistuksen osalta. 

Lue lisää

Ihanan lämminhenkinen ja toimiva keittiö Noljakassa

Klassinen valkea keittiö ja tehokkaat ratkaisut tavarasäilytykseen, saavat tässä uudistetussa keittiössä käyttäjänsä hymyilemään. 

Lue lisää

Upea toimiva keittiö kauniin taiteen ympäröimänä

Tämän muutoksen myötä tulvii nyt keittiöön valoa ja yhteisöllisyyttä, kun voi nauttia kokkaamisesta ja seurasta yhtä aikaa. Tilaa vahvasti rajaava väliseinä poistettiin ja korostettiin valokotelolla k...

Lue lisää