Upea toimiva keittiö kauniin taiteen ympäröimänä

Tämän muutoksen myötä tulvii nyt keittiöön valoa ja yhteisöllisyyttä, kun voi nauttia kokkaamisesta ja seurasta yhtä aikaa. Tilaa vahvasti rajaava väliseinä poistettiin ja korostettiin valokotelolla kohtaa katossa, jota ei voitu piilottaa. Upean, asiakkaan toiveen mukaisen maalauksen toteutti Decoradora. Välitilassa maalaus jatkuu upeasti jatkuvina puun oksina. 

 

Arvokodissa on nyt ympäristöönsä hienosti istuva keittiö ja peroonallisuutta, joka kuvastaa asujaansa. Tyylikäs kiiltävä maalattu peiliovi ja huoneistossa kulkeva tummanruskea sävy tuotiin tasoihin ja vetimiin. Tämä sävy toistuu myös hienosti maalauksessa. 

 

 

Väliseinän purkaminen oli ehdoton edellytys lopullisen ilmeen mahdollistamiselle ja valon ja avaruuden tuomiselle. Lopputulos miellytti suuresti kaikkia, tärkeimpänä niistä asiakasta, mutta myös suunnittelijaa sekä työn toteuttajia. 

Persoonallinen kello löydettiin netin ihmeellisestä maailmasta ja irtohyllylle on kiva laittaa koriste-esineitä.

 

 

Laatikot alaosassa ovat ehdoton valinta ergonomiselle työskentelylle. Kirkkaiden lasiovien taakse saa esille tuotteet, jotka saavat näkyä. Tässä kaapissa on myös lasihyllyt sekä valo kaapin sisällä. Kiiltävä peiliovi on tähän kotiin sen arvokkuutta ylläpitävä valinta. 

 

 

Saarekkeeseen upotettiin molempiin päihin twist around pistorasiat. 

 

Yhteneväiset elementit ja niiden muotokieli täydentävät kokonaisuutta. Tässä keittiössä voi vaikka vaan ihailla yksityiskohtia. Kolmiopistorasiakin varjostuu huomaamattomasti oksien väliin. 

 

 

Kaksi allasta asiakkaan toiveen mukaan ja korkea hana, jolloin saa pestyä hyvin isotkin astiat. Led-nauha kaapin etureunassa valaisee hienosti työpisteen sekä maalauksen. 

 

 

Vedinvalintaan vaikutti sen väri ja muotokieli. Se on kuin taidemaalauksen aalto tai osa oksaa. 

 

 

Oheisten suunnitelmakuvien myötä sai tämä remontti totisesti siivet alleen.

Iso kiitos asiakkaalle yhteistyöstä ja luottamuksesta koko projektin ajan. Kiitos kuvista ennen ja jälkeen. Näitä vanhoja kuvia on mukava katsella, jolloin nautinto uudessa keittiössä on sanoinkuvaamaton.

Nautinnollisia hetkiä koko kodissa, uuden keittiön ja taiteen ympäröimänä!

Kiitoksella ja yhteistyöterveisin AvainKeittiön Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Upea, kokonaisvaltainen muutoskohteemme Uimaharjussa

Kohteemme Uimaharjussa koki täydellisen muodonmuutoksen keittiön lisäksi, eteisen,lattiapintojen, katon ja valaistuksen osalta. 

Lue lisää

Ihanan lämminhenkinen ja toimiva keittiö Noljakassa

Klassinen valkea keittiö ja tehokkaat ratkaisut tavarasäilytykseen, saavat tässä uudistetussa keittiössä käyttäjänsä hymyilemään. 

Lue lisää

Uusi elämä keittiölle pienellä pintaremontilla

Tämän kohteemme ideana oli mahdollisimman ekologinen ja hintatehokas toteutus. Seinäkaappien osalle jätettiin vanhat rungot ja tehtiin ovivaihto.Alakaappien osalle vaihtuivat pääosin kaikki rungot, jo...

Lue lisää