Raikkaus ja toiminnallisuus herätettiin keittiölle Länsikadulla

Tämän keittiön kohdalla voin lainata asiakkaan sanoja "On aika uusia, kun parasta ennen päiväys on jo aikaa sitten mennyt!".

 

Tässä keittiössä toimintojen paikat pysyivät lähes ennallaan, mutta aivan huikea arjen pelastaja saatiin suunnitelman toiminnallisuuden myötä. Ihana valoisuus, harmonia ja kokonaisuuden osallistuminen osaksi jo olemassa olevaa kotia olivat merkittävät.

Uusi yhtenäinen kylmälaite, kapea integroitu tiskikone, tehokas jätelajittelu ja yhtenäistäminen tehokkaaksi, arjen toimia helpottavaksi kokonaisuudeksi oli kohteen parasta antia. Hella siirtyi askeleen vasemmalle 1 altaan johdosta, jolloin saatiin tasopintaa hellan molemmin puolin. Laatikostot symmetrisesti kehystävät hellaa. Toisen korkean laatikon sisällä on sisälaatikko, jotta tarpeellinen matalan tuotteen säilytystila, jota kohdassa tarvitaan mahdollistuu.

Komerosyvyys ikkunaseinälle säilytettiin puutteellisen seinäpinnan johdosta. Tämän ansiosta saatiin järkevä paikka microlle, joka on ideaalisella käyttökorkeudella, kun sen alle suunniteltiin näppärä laatikko. Kokonaisuuden symmetria ja toiminnallisuus on juuri se mitä haettiin.

Ikkunaseinällä olevat laatikot ovat patterin johdosta syvyysmuutetut. Mahdollisen lämmönsiirtymän johdosta laatikoissa on hyvä säilyttää lautaset, kulhot ja kipot sekä aterimet, juuresveitset ym ylimmistä laatikoista. Viimeistelypääty oikeassa päädyssä sanansa mukaan viimeistelee kokonaisuuden. Jakkaralle haluttiin pitää entinen säilytyspaikka, jossa voi nauttia vaikka kupillisen kahvia ja nauttia luonnon näkymästä.

Pienessä keittiössä symmetrian merkitys kasvaa. Kokonaisuus on rauhallisen tyylikäs.

Viriinikaapin ja allaolevan kaapin runko säilytettiin ja vaihdettiin tuolle osalle ovet, sekä viimeistelypääty alakaapin oikeaan reunaan. Näin näkymä päädystä on yhtenäinen ja sokkelin asennus on helppo.

Ruskea taso, upea antiikin ruskea vedin ja välitila, jossa leikkii betonimaisesti ruskea ovat sävyjä, joita kodissa oli entuudestaan. Uusi kokonaisuus on kauniisti osa kodin henkeä. Tämä jatkumo toimii myös uudessa lattiapinnassa sekä seinän ruskealla taitetussa maalisävyssä.

Viimeistelypäädyt ovat niin viimeisteleviä! Ja asentajaystävällisiä!

Molemmissa laatikoissa on muoviset jakajat aterimille ja pientarvikkeille.

Sävyjen ja kokonaisuuden harmoniaa! Micron pistoke kurkistaa hauskasti aukostaan. Asiakkaan toiveena oli että pistoke on helposti irrotettavissa käytön jälkeen. 1 allas valutustasolla antaa kuumalle astialle nostopinnan sekä valmiin pinnan vaikka kalan fileeraukseen. Selkeälinjaisen, korkean hanan alle mahtuu isompikin astia.

Ulosvedettävä slim tuuletin on huomaamaton ja helppokäyttöinen.

Ylätäytteen viimeistelty toteutus mahdollistuu nauhoitetuilla levyillä. Siisti ja ammattitaitoinen asennus on lopputuloksen täydentäjä.

 

Pienessä keittiössä kokonaisuuden harmonia ja rauhallisuus on erityisen tärkeää. 

 

Viimeistellyillä levyillä voi tarkennuskuvan ottaa vaikka sokkelikohtaan, jossa on nauhoitettu levyn pää ja siitä siisti jatkumo.

Suunnittelukuvat

3D havainnekuvien ansiosta päätös muutostyölle on helppoa.

Lämmin kiitos antoisasta yhteistyöstä asiakkailleni ja mahdollisuudesta kuvaamiseen ennen ja jälkeen remontin.

Iloisia ja valoisia hetkiä uudessa keittiössä kokkailuun!

Yhteistyöterveisin Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Upea, trendikäs uudiskohde Joensuun Multimäessä

Tässä uudiskohteessa kalusteiden tyylikäs väritys koostuu mattamustan, tammensävyn ja harjatun messingin liitosta. 

Lue lisää

Vuokrayksiön upea muutos Koulukadulla

Vuokrayksiö sai aivan upean toiminnallisuuden tämän remontin myötä. 

Lue lisää

Kydön keittiön tyylikäs muodonmuutos

Muutoksen tuulet puhalsivat ja tässä keittiössä on jälleen ilo kokata ja viettää perheen yhteistä aikaa kokaten ja leipoen ison saarekkeen ympärillä.

Lue lisää