Kydön keittiön tyylikäs muodonmuutos

Muutoksen tuulet puhalsivat ja tässä keittiössä on jälleen ilo kokata ja viettää perheen yhteistä aikaa kokaten ja leipoen ison saarekkeen ympärillä.

Tämän keittiön muutoksen myötä saatiin aivan huikean tehokkaat säilytystilat laatikoilla, komerolla sekä saarekkeen taustalla olevilla seinäkaappisyvyisillä ovikaapistoilla. Selkeys ja raikkaus korostuu valituilla värikontrasteilla ja kodikkuuden täydentää täydellisesti valitut sisustuselementit.

Kylmälaitepuoli toimii selkeästi täyssyvänä kokonaisuutena. Valkeat kylmälaitteet tyylikäällä pitkällä rst vetimellä pitävät kokonaisuuden harmonisena. Uuni on ideaalisella käyttökorkeudella ja yläpuolisen oven taakse kätkeytyy harvemmin tarvittava micro. Uunin alla olevan laatikon sisälle piiloutuu sisälaatikko uunipelleille ja sen alle jää sopiva laatikkotila patalapuille ym. Komeron käyttö on tehostettu sisälaatikoilla. 

Matalat seinäkaapit muodostavat ns. "palkin" tehokasta tummaa seinää vasten. Profiilivedin Wing harjattu antrasiitti sävyllä, antaa sopivasti linjaa ja rytmiä laatikko ja seinäkaappikokonaisuudelle. Tiskikone integroituna, pitää alakaappi linjan ehjänä. Viimeistelypäädyt kaikkien kaapistojen päädyissä sanansa mukaan viimeistelee ja tekee kokonaisuuden ehjäksi.

Sisustus :) Se on piste I-iin päälle.

Pistorasioina selkeät Limente mini-2 kolmiopistorasiat ja valaistukseen tehokas Led-cut valoprofiili.

Komeropuoli korkeana on tyylikkään selkeä vastakohta matalalle seinäkaappiosiolle. Ja huomaa pieni suuri asia,viimeistelypäädyt sisälaatikkokomeron vasemmalla puolella ja kylmälaitteen vasemmalla puolella, tekevät kokonaisuuden ehjäksi.

 

Kesäisen vihreää sisustuselementtinä ja hyötykäyttöön! Profiilivedin on selkeä, se jättää ovipinnat ehjäksi, jolloin pintojen pyyhkiminen on helppoa.

 

Selkeät suunnittelukuvat havainnollistavat kokonaisuuden ja tekevät päätöksenteon helpoksi.

Kiitos jälleen asiakkaallemme kuvausmahdollisuudesta ja nautinnollisia hetkiä uudistetussa keittiössä. 

 

Aurinkoisin terveisin AvainKeittiön Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Vuokrayksiön upea muutos Koulukadulla

Vuokrayksiö sai aivan upean toiminnallisuuden tämän remontin myötä. 

Lue lisää

Uusi, toimiva keittiö Kotkaan

Keittiö kohteessamme Kotkassa koki täydellisen muodonmuutoksen

Lue lisää