Raikkaan valoisa uusi keittiö Kydössä

Selkeää ja yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Kydön uusi keittiö loistaa raikkaudella ja selkeydellä. Selkeä, helppo täyttöinen ja käyttöinen laatikkolinja on joka kokin unelma!

 

 

 

Selkeä mattavalkoinen, kiinteällä vedinprofiililla oleva ovi on kestotyylikäs. Tumma taso antaa ryhtiä ja uusittu vinyylikorkkilattia kulkee kokonaisuuteen käsi-kädessä. Jo olemassa olleet kodin sisustuselementit ja roikkuvat kattovalot tulevat aivan eri lailla oikeuksiinsa.

Leveisiin laatikoihin pitkälle ikkunaseinälle mahtuu hyvin pitkälti perheen astiat ja jätekeräily. Kaksiosaisen laatikon ylemmän laatikon sisällä on sisälaatikko, joka kätkee pikkutavarat, aterimet, mausteet ja kokkaustarvikkeet.
Jätekeräilylle on reilusti säilytystilaa sekä allaskaapissa että kaksitasoisessa kapeassa laatikostossa. Biojäte tehokkaasti ylimpänä, käyttötasolla.

Selkeä tuuletin pitää ilmeen ryhdikkäänä. Musta komposiittiallas on jälleen tyylikäs pari mustalle induktiotasolle. Rst kulmapistorasiat uppoavat hienosti linjaan ja ovat helposti käytettävät. 

Vaaleassa keittiössä tulee oikeksiin kauniit sisustuselementit, verhot ym. Seinän sävy pehmitettiin Mulperin sävyllä.

Ilmava tilanjakaja toteutettiin vain alaosaan.

 

Ihana valo ja raikkaus suorastaan tulvii nyt ikkunoista sisään, kun kalusteita ei tuoda liian lähelle ikkunaa! Kalusteet ja sisustuselementit korostuvat, kun niille annetaan tilaa loistaa. Uusi, syvä lattian sävy antaa vastakohtaa vaaleudelle ja raikastaa tilaa alhaalta ylöspäin. 

Joka seinällä ei tarvitse olla kalusteita, vaan keveys ja ilmavuus antaa rauhaa ja tilaa hengittää!

 

Ennen ja Jälkeen

 

Suunnittelukuvat

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Remontoitu keittiö Iiksenvaaralla

Selkeää ja lämminhenkistä valkean ja tammen liitossa

Lue lisää