Tyylikkäästi uudessa kodissa Jyrinkylässä

Tässä kohteessamme on tehokas musta-valkoinen jatkumo. Maalattu valkea mdf ovipinta, mustat tasot ja sisustus ovat eleetön, ikuinen ja tyylikäs valinta.

Keittiö

L-mallin keittiö saarekkeella on tehokas kalustemuoto, jossa pöytä jää omaan rauhaan ja työskentely on vaivatonta. Kohteen integroidut koneet pitävät musta-valkoisen kokonaisuuden ehjänä ja musta profiilivedin on rauhallinen valinta valkoiselle ovelle. Profiilivedin jättää myös ovipinnan vapaaksi, jolloin ovipinnan puhdistaminen on vaivatonta. Välitilan kiiltävä musta laatta on oiva pari mustalle kivitasolle, jota musta allas hanoineen täydentää. Tehokkaat, näyttävät koneet ja musta tuuletin.

Saarekkeessa kirkkaat lasiovet, laatikostot sisälaatikoilla ja aamupalapiste. Tasoon on upotettu myös pistorasia twist around. Viimeistelypäädyt kasaavat kokonaisuuden.

 

 

 

Liukuovet

Alumiinikehä liukuovet toimivat eteisessä selkeästi yhtenäisellä peilillä ja kahdessa makuuhuoneessa vaakaan jaettuna peiliä ja kiiltävää valkeaa yhdistellen.

 

Kodinhoitohuone

Musta-valkoinen linja jatkuu, jota on kivasti rytmitetty välitilaan valitulla tapetilla. Silityspiste on integroituna ja pyykikorit tehokkaasti Savon Laundry mekanismin takana. Työskentely altaalla on miellyttävää ja valoisaa seinäkaappitoteutuksen ansiosta. Tila toimii myös pukutilana, jolloin istuinlaatikoille voi hetkeksi istahtaa ja löytää vaikka aamutossut laatikosta.

 

 

WC

Musta valkoisuus jatkuu tehokkaasti toistepäin, jolloin saadaan pieneen tilaan syvyyttä. Valtavan iso peili teetettiin mittojen mukaan paikallisella lasiliikkeellä. Laatikostot tehokkaaseen säilytykseen ja komero säilytystiloineen piilottaa taakseen putkia. Kiva tapetti ja sisustus tuovat ilmeikkyyttä ja mielenkiintoa. Tässä tilassa on varmasti mukava istahtaa :)

 

 

Olipa mukava päästä tähänkin uuteen kotiin kameran kera. Kokonaisuudet olivat juuri niin toimivat kuin suunniteltiinkin ja asiakkaan tekemät sisutuksen pintavalinnat täydensivät ilmeen ja kodikkuuden. Kiitos kun sain olla kalustetoimittajana. Paljon Onnea ja Iloa kodin omistajille <3 

 

Yhteistyöterveisin Sari 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Remontoitu keittiö Iiksenvaaralla

Selkeää ja lämminhenkistä valkean ja tammen liitossa

Lue lisää