Joensuun Kauppakadulla remontoitiin vuokra-asunnon keittiö

Vuokrayksiön keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen. Kalusteet, lattia- ja seinäpinta ovat nyt jokaisen vuokralaisen unelma.

Keittiö

 

Vanhasta keittiöstä jäi tiskikone ja kylmälaite. Jatkettiinkin tällä kiiltävällä valkealla linjalla kalusteen alaosa, ilmettä ja mielenkiintoa kokonaisuuteen tehtiin tammensävyisella vaakastruktuuri seinäkaapistolla. Matalana seinäkaappina saadaan aikaiseksi tehokas vaakapalkkimaisuus. Seinäkaapinsävyinen laminaattitaso ryhdittää alaosan ja pitää kokonaisuuden yhtenäisenä. Huomaamaton profiilivedin jättää ovipinnat ehjiksi ja kiiltävä valkoinen välitilalevy antaa tilan kokonaisuuden väritykselle. Seinät maalattiin lämpimän sävyiseksi ja rohkea marokkolaistyylinen muovimatto on piste i:iin päälle. 

 

Musta komposiittiallas on kiitollinen allasvaihtoehto ja tyylikäs pari mustalle induktiotasolle. 50 cm leveään allaskaappiin mahtuu jo tehokas jätelajittelumahdollisuus.

 

 

Ennen ja jälkeen remontin

K

Kiitos asiakkaillemme jälleen kerran kuvausmahdollisuudesta sekä kohteen toteuttajille  Jarille ja Annelle hienosta lopputuloksesta.

Kyllä ennen remonttia kuvien jälkeen on mukava rullata uuden keittiön kuviin ja  varmastikin asukkaan nauttia lopputuloksesta ihan livenä :)

 

Suunnitteluterveisin Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Remontoitu keittiö Iiksenvaaralla

Selkeää ja lämminhenkistä valkean ja tammen liitossa

Lue lisää