Karhunmäessä paritalon kohde

Mattamustan ja vaalean tammen liitto on harmonisen tyylikäs. Jykevä pääseinä kalusteineen antaa ryhtiä tehokkalle saarekkeelle.

Keittiö

Tässä Karhunmäen kohteessamme on tyyliä ja selkeää eleettömyyttä. Mattamusta ja vaalea tammi kutsuvat lämpimästi sisään. Saarekkeesta löytyy paikka mausteille, kapustoille ja kauhoille. Ilmava lampputuuletin kruunaa kokonaisuuden.

 

 

Saarekkeessa olohuoneen puolella on tilavat  kaapistot niille perheen paremmille astioille, viinilaseille ym. Sokkelikohtaan upotetut valonauhat antavat kivasti epäsuoraa valoa.

 

 

 

 

Korkean kalusteseinän vasemmasta reunasta löytyy aamiaiskaappi WingLine mekanismilla> ovet siirtyvät vasempaan sivuun. Sisäpuolella on tila kahvinkeittimelle, vedenkeittimelle, aterimille, lautasille ja mukeille. Yläpuolen kaapeissa voi säilyttää tuotteita, joita harvemmin tarvitset, mehumaija, pakasterasiat ym.

 

 

Välitilassa tyylikäs laminaatti rouhealla efektillä, jossa leikkii kokonaisuuden väritys, musta komposiittiallas ja musta hana.

 

 

Saarekkeen sähköpiste tehokkaasti tasoon upotettuna.

 

 

 

WC

 

Valoisassa wc tilassa jatkuu sama tason sävy kuin keittiössä. Tummuus siirtyy lattiaan.

 

Tehokas pikku-wc tila avohyllykomerolla. Alaosassa ovi ei pääsisi aukeamaan. Musta linja toistuu tilassa peilin kehyksessä.

Komeron sisällä on pistorasia, jolloin sähköiset laitteet voivat latautua siististi oven takan.

 

Kodinhoitohuone

 

Kodinhoitohuone tilassa jatkuu selkeys ja sama tammensävyinen taso pitää linjaa yhtenäisenä. Kalustejako on selkeä. Komeron alaosasta löytyy jakotukki omien ovien takaa ja silityslautaväli on jaettu komeron sisälle. Integroidut pyykkikorit ovat tehokkaat toimien yhdellä aukaisulla. Vastapuolella olevat komerot antavat reilusti lisää säilytystilaa.

 

 

 

 

Kiitos jälleen kuvausmahdollisuudesta kodin asukkaille ja onnea uuteen kotiin <3

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Raikkaan valoisa uusi keittiö Kydössä

Selkeää ja yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Lue lisää

Merimiehenkadun uusi keittiö

Tämän klassisen keittiön uudet kalusteet korotuvat hienosti rohkean, petroolinsävyisen seinän ansiosta.Värien vaikutus kokonaisuuteen on kerrassaan maukas!

Lue lisää

Tyylikkäästi uudessa kodissa Jyrinkylässä

Tässä kohteessamme on tehokas musta-valkoinen jatkumo. Maalattu valkea mdf ovipinta, mustat tasot ja sisustus ovat eleetön, ikuinen ja tyylikäs valinta.

Lue lisää