Luksusta leffahuoneeseen

Tässä tilassa nautitaan arjesta tai irottaudutaan arjesta. Anniskelukaappi tehtiin mittatilaustyönä kohteessa olevien muiden elementtien ja värien ehdoilla.

 

En voinut olla kuvaamatta tilassa olevaa lumoavaa sisustusta. Tuo vanha pianokin varmaan soittaa säveltään ilman soittajaa :)

Anniskelukaappi mitoitettiin tilaan sopivaksi sekä siihen tulevien tuotteiden ehdoilla. Ylösaukeavien ovien ja pystyoven takaa löytyvät tarvittavat lasit ja avohyllyssä saa olla komeasti esillä tuotteita moneen makuun. Kaapiston alaosassa on tuotesäilytykseen laatikoita sekä yksi laatikolta näyttävä on aukeava ovi, jonka takaa löytyy kaukosäätimellä  toimivat laitteet.

Kauttamme saa siis lähes millaisen kaapin vaan asiakas haluaa. 

Tervetuloa toteuttamaan unelmia!

 

Palveluksessanne Sari

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Raikkaan valoisa uusi keittiö Kydössä

Selkeää ja yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Lue lisää

Merimiehenkadun uusi keittiö

Tämän klassisen keittiön uudet kalusteet korotuvat hienosti rohkean, petroolinsävyisen seinän ansiosta.Värien vaikutus kokonaisuuteen on kerrassaan maukas!

Lue lisää

Tyylikkäästi uudessa kodissa Jyrinkylässä

Tässä kohteessamme on tehokas musta-valkoinen jatkumo. Maalattu valkea mdf ovipinta, mustat tasot ja sisustus ovat eleetön, ikuinen ja tyylikäs valinta.

Lue lisää