Kaunis uusi koti Karhunmäessä

Raikkaan valkeaa, yksilöllisiä vedinvalintoja ja ripaus persoonallista kaakelointia. Siitä syntyy tämän kodin henki maustettuna tavaroilla ja sisustuksella asukkaan mieltymysten ja persoonan mukaan.

Keittiö

Sisustus on kaiken A ja O. Kun kalustekokonaisuus on selkeä ja harkittu, voi rohkeasti värittää välitilaa eikä kokonaisuus silti tule levottomaksi. 
Tässä kokonaisuudessa myös seinäkaappien kevennys tuuletinta kohden antaa oman mielenkiintoisen ilmeen, jota Savon tyylikäs tuuletin korostaa.
Vedin on selkeä, ovipintaa säästävä, sillä se aukaistaan helposti alapuolelta. Tumma taso, vesipisteseinän väri ja tumma lattia antavat vaalealle kokonaisuudelle
kaivattua ryhtiä ja lämpöä. Iso teräsallas, apu- ja valutusaltaineen ovat ekologiset ja arjen mainiot apurit.

 

 

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa toimii samat väri- ja materiaalivalinnat kuin keittiössäkin. Näin oven ollessa auki ilme on ehjä ja rauhallinen.
Symmetria ikkunan kohdalla pitää sisällään silityslautamekanismin ja laatikon pientarvikkeille.
Jos tulevaisuudessa tekee mieli kuivausrumpua, on pyykinpesukoneen yläpuolella oleva erikoismittainen kaappi helppo ottaa pois
ja sijoittaa kuivausrumpu sen tilalle.

 

WC

Wc tilassa ovena on valkoinen vaakastruktuuri laminaattiovi. Vetimenä hauska kromi/läpikuultava mattapintainen polykarbonaatti vedin.
Iso irtopeili, jonka päällä erinomaisella valoteholla oleva ledvalaisin. Valumarmoriallas, jonka molemmille puolille jatkuu laminaattitasot.

 

Makuuhuone


Tilanjakoliukuovet ovat mainio ratkaisu jakaa makuuhuone ja vaatehuone. Tyylikkäät lasiovet alumiinikehällä tuovat tilaan luxusta.


Kodin kaikkiin muihin 3 makuuhuoneeseen tuli samalla tyylillä olevat rungolliset liukuovikaapistot.

 

Kalustesuunnitelmani otettiin vastaan täydellä luottamuksella. Iso kiitos yhteistyöstä kohteen rakentajalle Rakennusliike Pippotaloille.

Paljon Onnea ja Iloa uuteen kotiin <3

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Raikkaan valoisa uusi keittiö Kydössä

Selkeää ja yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Lue lisää

Merimiehenkadun uusi keittiö

Tämän klassisen keittiön uudet kalusteet korotuvat hienosti rohkean, petroolinsävyisen seinän ansiosta.Värien vaikutus kokonaisuuteen on kerrassaan maukas!

Lue lisää

Tyylikkäästi uudessa kodissa Jyrinkylässä

Tässä kohteessamme on tehokas musta-valkoinen jatkumo. Maalattu valkea mdf ovipinta, mustat tasot ja sisustus ovat eleetön, ikuinen ja tyylikäs valinta.

Lue lisää