Raikas keittiö Rantakylässä syntyi, uusien kalusteiden ja pintaremontin avulla

Kauniin ja kodikkaan Rantakylän kodin keittiö koki täydellisen muodonmuutoksen uusien kalusteiden, sekä persoonallisen ja rohkean tapetin myötä.
Tilaan kaivattiin vaaleaa selkeyttä ja sitä jotakin, joka kertoo omistajistaan. Massiivipuutason tumma sävy valikoitui kodissa jo vallitsevien sävyjen
myötä ja tapetin kuosiksi löytyi beigellä pohjalla oleva hurmaava kukkakuosi. Tapetin pohjasävy toistuu ikkuna- ja peräseinässä.

Keittiö

Muutoksen ihanien tuulien jälkeen asiakas saa nauttia valoisasta ja toimivasta keittiöstä. Kaikki tavarat löytyvät selkeästi alakaapiston laatikoista
ja 320 syvät seinäkaapit antavat maksimaalisen säilytystilan yläkaappien osalle. Tason päältä lähtevä vitriini maksimoi vielä säilytystilaa ja lisää
kodikasta ja hieman maalaisromanttista ilmettä. Leveä laatikosto taas on tilaihme.  Ovena on selkeä mdf peiliovi, jota valitut vetimet korostavat.


Entisen lipaston kohtaan kaivattiin edelleen säilytystilaa ja vanha tapettipinta sai väistyä raikkaan vaalean maalin tieltä.
Uusittu puolikorkea, mattalasilla oleva kaapisto on mukavan ilmava ja muokattu runkosyvyys antaa tilan juuri niille astioille, joita tuossa kaapissa
suunniteltiin säilytettäviksi :) Nuppivedin ja tason sävyiset puujalat antavat huonekalumaisuutta.

Tehokas lednauha kulkee seinäkaapiston etureunassa alumiinisen L-listan takana. Valittu tapetti ja lasi välitilassa on näyttävä ja henkii kodin tunnelmaa.

 Katon rajassa kulkevaa koteloa ei voitu poistaa, näin se hyödynnettiin upottamalla siihen ledvalot, jotka himmentimen avulla antavat tilaan tunnelman
mukaan tarvittavaa valoa. Tapetti kulkee ilmeikkäästi matalan kaaapiston ja kotelon välissä.Oikein valittu vedin kruunaa lopputuloksen. Seinäkaappien nuppivedin ja alakaapiston kuppivedin henkivät samaa tyyliä.
Yhdistelemällä kahta eri vedinmallia tuodaan lisää persoonaallisuutta ja kodikkuutta.

 

SUUNNITTELUKUVAT

 

Maukkaita ja raikkaita hetkiä uudessa keittiössä!

Kaunis kiitos lahjusten kera :) 

Toivottavat:

Sari - suunnitellen
Timo - toteuttaen; maalaukset, tapetoinnit, uudet kattopinnat, listoitukset ja kalusteasennuksen

 

 

 

 

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen

Uusimmat referenssit

Raikkaan valoisa uusi keittiö Kydössä

Selkeää ja yksinkertaisen kaunista ja toimivaa

Lue lisää

Merimiehenkadun uusi keittiö

Tämän klassisen keittiön uudet kalusteet korotuvat hienosti rohkean, petroolinsävyisen seinän ansiosta.Värien vaikutus kokonaisuuteen on kerrassaan maukas!

Lue lisää

Tyylikkäästi uudessa kodissa Jyrinkylässä

Tässä kohteessamme on tehokas musta-valkoinen jatkumo. Maalattu valkea mdf ovipinta, mustat tasot ja sisustus ovat eleetön, ikuinen ja tyylikäs valinta.

Lue lisää