Keittiön ja tuulikaapin uudistaminen Noljakassa

Asiakkaan toivoma kiiltävä valkoinen ovi. Asiakkaan toivoma kiiltävä valkoinen ovi.

Ohessa kuvasarja kohteestamme, jossa keittiöön ja tuulikaappiin kaivattiin valoa ja paljon tehokkaita säilytysratkaisuja. Asiakkaan toivoma kiiltävä valkoinen ovi heijastaakin valoa tehokkaasti ja tumma tasoantaa ryhtiä. Välitilassa linjaa noudatteleva aluco levy. Selkeää ja tyylikästä linjakkuutta.

 

Valkeaa kiiltävää akryylipintaa ja valoa. Rytmiä ja ilmettä lasiaukko-ovella.Tehokkuutta laatikoilla ja patterin vuoksi kapea kaappi vasemmassa reunassa, jossa tehokkaasti ulosvedettävät sakarat pyyhkeille ja patalapuille.

 

 

Kalustelinja pysyy rauhallisena kun käytetään sisälaatikkoa ja näin ruoanlaitossa tarvittaville välineille on riittävästi matalaa laatikkotilaa.

 

Tehokkaasti lisäkaappitilaa. Laatikoilla ergonomista työskentelyä ja komeroissa käyttöä helpottamaan sisälaatikot alaosissa. Lasiaukolla rytmitys jatkuu tyylikkäästi tälläkin puolella. Jääkaappi sai myös tehokkaamman sijoituspaikan.

 

 

 

Selkeää ja tehokasta isolla silgranit altaalla ja apuastioilla. Laskutasoa jää nyt molemmin puolin allasta.

 

 

Erillisratkaisulla tyylikästä ja helppohoitoisuutta. Alucolevy toimii viimeistellysti välitilassa. Huomaamaton, mutta tehokas alumiinilista ledvalaistus seinäkaapin etureunassa.

 

 

Jääkaapille aivan kuin tehty paikka. Vanha jääkaappi 1000 leveänä palvelee niin kauan kuin toimii. Jos uudet kylmiöt vaativat 1200 välin,otetaan toinen 200 leveä hyllykaappi pois.

 

 

 

Pimeästä tuulikaapista on vain muisto. Vanhat rungot jäivät palvelemaan liukuovien taakse.Liukuovien materiaali sama kuin ovissa, valkoinen kiiltävä akryyli.

 

 

Hyväksi todetut tuulikaapin yläkomerot uusittiin viimeistellen.

 

 

Suunnitelma

 

 

Kiitos asiakkaallemme kuvausmahdollisuudesta ja onnea uuteen ja valoisaan uuteen kotiin.

Suunnitteluapua ja ideoita. Ota yhteyttä.

Mitä asiakkaani sanovat

Sarilla on paljon omia ehdotuksia ja kaapistojen järjestykseen eri vaihtoehtoja, eikä hän tyydy vain ”entisten paikalle uudet”.
Lisäksi Sarilla on pettämätön väri- ja tyylisilmä. Hänelle voi aivan huoletta jättää myös sisustussuunnitelman teon.

Eeva Kinnunen