Loading…

Keittiösuunnittelu

Keittiön suunnittelu on taitolaji

Avain Keittiöt Joensuu

  • 0

Keittiösuunnittelu

Sinulle, joka etsit yksilöllistä keittiötä, jossa on otettu huomioon yksityiskohdat ja hyvä toiminnallisuus. Jokainen kohde, pieni tai suuri, on yhtä tärkeä ja projektin saattaminen tasokkaasti alusta loppuun on minulle sydämen asia.

Toimivan keittiösuunnittelun lisäksi minulla on myös silmää sisustamiseen. Kauniin keittiön viimeistelee yksityiskohdat ja muut keittiön kalusteet, kuten ruokapöydät, verhot, liinat tai matot. Avustan mielelläni miettiessäsi kodin muitakin värivalintoja.

– Sari Lifflander
keittiösuunnittelun ammattilainen
yli 10 vuoden kokemuksella

 

Keittiön suunnitteluun sisältyy:

  1. alkukartoitus ja ideointi
  2. keittiösuunnittelu
  3. uudet kalusteet toimitettuna
 

Alustava kartoitus

Tilaa minut kotikäynnille, niin ideoin jo paikan päällä uutta keittiötäsi. Kotikäynti ei sido sinua vielä mihinkään. 

 

1. Alkukartoitus ja ideointi

Sinulla on idea ja toive. Kotikäynnillä mittaan tilan johon kalusteet tulevat, kartoitan toiveesi ja annan esittelyn tarjonnasta. Mukanani on ovi- ja tasomalleja, joiden avulla pääset tutustumaan tarjontaan. Kalusteiden lisäksi käymme läpi väri- ja mallitoiveitasi.

Osaan lukea asiakasta ja erotun yksityiskohdilla. Annan sinulle tietoa uusista mahdollisuuksista, joita et ole osannut ajatella. Ideoimme myös yhdessä erilaisia toteutuksia.

Tämä vaihe ei velvoita eikä maksa sinulle mitään (maksuton max 30 km). Voit tilata minut kotiisi sivuston oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella.

 

 

2. Keittiön suunnittelu

Tässä vaiheessa käymme läpi suunnitelman, teemme tarvittavia muutoksia ja kun hyväksyt suunnitelman, niin tilaamme kalusteet.

Suunnitteluun sisältyy 3D-havainnekuvat keittiöstä sekä 360-virtuaaliesittely. Tässä vaiheessa pääset tutustumaan havainnekuvien kautta uuteen keittiöösi.

 

 

3. Uudet kalusteet

Toimitamme uudet keittiökalusteet asiakkaan kotipihaan sovitun aikataulun mukaisesti. Asiakas asentaa kalusteet itse. Jos haluat ammattilaisen hoitavan myös asennuksen, tutustu Avaimet käteen -pakettiin.

 

Takuu

Mekanismeilla on 10 vuoden takuu, käyttöpinnoilla 5 vuoden takuu sekä koneilla 2 vuoden takuu.

 

 

 

3D-kuvat

Saat suunnitelmasta 3D-suunnitteluohjelmalla luodut kuvat, joiden avulla voit tarkastella lopputulemaa. 3D-kuvista saat hyvän käsityksen keittiösi suunnitelmasta ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen onnistuu helposti. Voit myös vertailla erilaisia kalustekokoonpanoja ja kuinka ne toimivat sinun keittiössäsi.

360-kuvat

Pääset näkemään myös keittiösi virtuaalisesti 360-tekniikalla. Voit katsella miltä keittiösi näyttää esimerkiksi keittiönpöydän äärestä tarkasteltuna. 

Mitä asiakkaani sanovat

Heti suunnittelun alussa viehätyimme Sarin ideoista ja visioista, loppukäyttäjän kannalta upeista uudistuksista ja käytännön ratkaisuista, joita emme itse olisi mitenkään tulleet keksineeksi, ja Timon päästyä hommiin alkoi tapahtua. Nyt, kun remontin tulos on jo osa arkea on todettava, että niin prosessi, käytännön toteutus kuin lopputulos saavat täyden kympin.

Kiitos – Heli ja Olli Arola