Toimisto

Tervetuloa toimistooni osoitteeseen Keihäskatu 5. Täällä pääsen esittelemään sinulle suurimman osan tasoväreistä/malleista, vedin- ja ovi tarjonnasta sekä laatikko- sekä saranamekanismin. Esillä on myös muutama muu mekanismi ja reilusti ideoita sinun unelmasi totetuttamiseksi.

Lue lisää ...

Puumessut

 

Puumessuilla 2019 nähtiin mukavasti uutta sekä heräteltiin vanhoja ideoita henkiin. Saatiin tarjontaamme laajennettua näiden myötä uusilla tasosävyillä, vetimillä, ovilla ja monilla pienillä ideoilla, kun vaan piti silmät auki!

Lue lisää ...

Katsaus 2019 asuntomessuilta Avain Keittiön näkökulmasta

Asuntomessut 2019 Kouvolassa, olivat minun näkökulmasta katsottuna hyvin perinteistä kalusteiden näkökulmasta, ei mitään uutta ja mullistavaa, mutta hyvin kodikasta ja kauniisti sisutettua. Mustia keittiötä oli paljon, mutta ne oli pehmennetty seinien ja sisutamisen avulla lämpimiä sävyjä käyttäen. Vaaleat keittiöt olivat hyvin vahvasti vaakastruktuurisia tai kitin sävyisiä maaliovia. Aiemmilla asuntomessuilla olleita aamiaiskaappejakin oli jonkin verran. Toki näiden messujen lähes kaikki kalustetut keittiö ja wc tilat olivat suljettu nauhoin, joten kovin lähelle ei päässyt tarkastelua tekemään. Kovin suosittu ja toiminnallisuutta lisäävä saareke pitää pintansa, ja sitä näkyikin hyvin monessa kohteessa. 

Lämpimien, murettujen sävyjen tuleminen oli siis koko messujen teemana, minun tekemän havainnon perusteella. Seinissä oli valkean sijaan hyvin paljon beigeä, harmaalla taitettua beigeä, puupintaa ja makuuhuoneet olivat hyvin rohkeasti tummia. Sisustuksessa oli ihanasti auringon keltaista, sinapin sävyä ja tyylikästä harmaata.

Saunat olivat perinteistä puunsävyä tai hyvin tummia seinien osalta raikastettuna valkeilla lauteilla. Lasiseinät nousivat vahvasti esille sauna/pesutilojen seinämateriaalina.
Woodion tuotannon puuamme oli myös saunatilojen persoonallinen valinta hyvin monessa kohteessa.

Tässä siis minun mielenkiinnon herättämä kooste kodikkailta messuilta :)

 

 

 

 

 

 

Painotan itsekin kokonaisuuksissa sisustuksen merkitystä ja näissä ns. suht tavallisissa kokonaisuuksissa sen osuus on merkittävä. Bongasin monta kivaa ideaa, joilla tehdään ilmettä sekä keittiön osalla että muitakin tiloja sisustettaessa. Näitä kuvasinkin innokkaasti :) 

 

 

 

 Välitiloissa tekee paluutaan laatta, ainakin näiden asuntomessujen suunnittelijoden näkökulmasta. Aivan upea oli kuvaamani kodinhoitohuoneen modernisoitu sormipaneelityyppinen välitila. Toki siivoamisen näkökulmasta hieman haastellinen.

 

 

 

 

 

Wc tiloissa oli esillä paljon mustaa ja vaakakuvioista struktuuripintaa. Kotimainen woodion puuallas oli päässyt hienosti esille monessa kohteessa.

 

Lue lisää ...